Skip to main content

Management Assistant Day 2022

Schenk je Management Assistant een onvergetelijke dag!

De Management Assistant Day is onze jaarlijkse afspraak die Management Assistants niet willen missen!

De job van de Management Assistant is zeer gevarieerd en verandert razendsnel. Anno 2022 is dit meer dan ooit het geval. Deze dag is de ideale gelegenheid om bij te benen, op een geweldige manier!

Inspirerende presentaties en boeiende workshops zorgen ervoor dat de deelnemers nieuwe trends ontdekken en verrassende inzichten krijgen om hun werkplek te optimaliseren en hun positie te versterken.

Ze worden verwend met lekkers en geschenken. En als klap op de vuurpijl maken ze kans om 'Management Assistant of 2022' te worden.

Na een onvergetelijke dag op een inspirerende locatie keren ze barstensvol energie en inspiratie terug en kijken ze met nieuwe ogen naar de eigen rol binnen de organisatie.

Deze boeiende dag geeft hen nieuwe energie, scherpt hun professionele skills aan en versterkt hun netwerk. Kortom, het is het ideale geschenk voor veelzijdige, administratieve professionals die meer verdienen dan een schouderklopje.

Doelgroep

Management Assistants en administratieve medewerkers

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 390 euro (excl. btw)
inclusief een goedgevulde goodiebag voor iedereen, en kans op mooie prijzen tijdens de verkiezing 'Management Assistant of 2022'.

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat