Skip to main content

Lunch & learn - Tevreden werknemers als groeimeter

Al in 2015 drukte de Vlaamse regering de wens uit om door te stoten naar de Europese top qua snelgroeiende ondernemingen. Terecht, want snelle groeiers dragen het meest bij aan de netto jobcreatie en zorgen voor de nodige economische dynamiek. Tijdens deze lunch & learn focussen we ons op de Belgische start-upscène en hoe  geëngageerde medewerkers een essentieel onderdeel zijn van een geslaagde doorgroei. 

Programma 

  • 11u30 - 12u00 Ontvangst
  • 12u00 - 12u30 Lunch
  • 12u30 - 13u00 Inge van Belle, co-founder Herculean Alliance
    • Belang van medewerkersbetrokkenheid bekeken vanuit sales en marketing 
  • 13u00 - 13u30 Dessert
  • 13u30 - 14u00 Johan Guldix, Senior Advisor Innovation & Entrepreneurship bij Voka  + Q&A
    • Hoe trek je als scale-up het juiste talent aan?

Iedere deelnemer ontvangt ook het boek: Employee engagement: What Else?

Sprekers

Inge van Belle is gepassioneerd door communicatie en employee engagement. Na een carrière bij het legendarische Telindus, werd ze co-founder van Herculean Alliance dat al in tien landen engagementprojecten organiseerde. Inge is de initiatiefneemster van de Employee Engagement Awards. Ze richtte eveneens de Pink Ladies Games op en maakt zo haar missie waar om bij te dragen tot de SDG's van de Verenigde Naties.

Johan Guldix is Senior Advisor Innovation & Entrepreneurship bij Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen en specifiek bezig met dossiers rond innovatie en ondernemerschap: financiering, ondersteuningsmaatregelen in tijden van corona, het innovatiebeleid in Vlaanderen. Recent schreef hij de Voka Paper: Boost de Scale-ups! - Naar een sterk ecosysteem.

Logo Vlaio

Contactpersoon

Ewa Bulthez

Directeur Innovatief en Internationaal Ondernemen

Adres

't Rietlaer
Langestraat 34
3202 Aarschot

Wanneer

Prijs

€ 60
(exc. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus