Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Lunch & Learn: Due Diligence

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsovernames of overdrachten? Wil je begrijpen waarom HR Due Diligence cruciaal is voor het succes van elke transactie? Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor onze Lunch & Learn-sessie over "HR Due Diligence", in samenwerking met onze partner SD Worx. 

Over HR Due Diligence

Bij een overname of overdracht van een onderneming is het uitvoeren van een due diligence een onmisbaar onderdeel. Tijdens deze sessie zullen we je laten zien waarom het beoordelen van bestaande en toekomstige risico's van het over te nemen bedrijf van essentieel belang is.

 

Waarom je hier bij moet zijn:

Het is vanzelfsprekend dat financiële risico's aandacht verdienen, maar het is minstens zo belangrijk om inzicht te hebben in het HR-luik en het menselijk kapitaal in een onderneming. Tijdens onze Lunch & Learn-sessie krijg je de kans om:

  • te begrijpen waarom HR Due Diligence verder gaat dan financiële cijfers en waarom het een cruciale factor is voor succesvolle overnames.

  • te leren hoe je de organisatiecultuur, betrokkenheid van medewerkers en arbeidsrelaties kunt analyseren om potentiële uitdagingen te identificeren.

  • inzicht te krijgen in de rol van talentbehoud en -ontwikkeling bij het waarborgen van continuïteit na een overname.

  • te ontdekken hoe een gestructureerde aanpak van HR Due Diligence kan bijdragen aan een soepele integratie van menselijke hulpbronnen na de transactie.

Spreker: Annelies Rottiers (Unit Manager HR consulting SD Worx)

Afsluiten doen we zo:

We sluiten de inhoudelijke sessie af met een sportmoment in het sportainment park Sparkx, waar de deelnemers 5 sporten kunnen beoefenen. 

You are only one workout away from a good mood.

Programma

12.00 - 12.15: Ontvangst

12.15 - 13.00: Lunchbuffet met spreker Annelies Rottiers over HR due diligence

13.00 - 14.30: Free play (biathlon, boogschieten, darts, golf en shooting range)

14.30 - 15.30: Netwerkmoment 

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships

Adres

Sportainment park Sparkx
Gouverneur Verwilghensingel 2D
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

50 euro. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.