Skip to main content
Local 2 Global

Local 2 Global (uitgesteld)

Matchmaking event

Innovatieve ondernemingen met veel groeipotentieel ontmoeten experten en ervaren internationale ondernemers. Dat is het opzet van het matchmaking event Local 2 Global. Wij brengen professionals samen die iets voor mekaar kunnen betekenen om hen zo te helpen die next step te zetten. De pitch, die laten we aan jullie.

Deze activiteit wordt uitgesteld ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet. “Local 2 Global” wordt uitgesteld naar een latere datum. Inschrijven is nog steeds mogelijk. 

Ben je een innovatieve onderneming? En wil je groeien, verder innoveren, de buitenlandse markt opgaan, ...? Maar je hebt nog nood aan advies, een partner, een netwerk, een investeerder, ...? Dan is dit matchmaking event iets voor jou! Het maakt niet uit of je een prille starter bent of al jaren bestaat. Wij kijken vooral naar jouw potentieel.

Nadat je je hebt ingeschreven via de knop rechts, bezorgen wij je een dossier om in te vullen. Een vakkundige jury maakt op basis van objectieve criteria een selectie van de bedrijven die mogen deelnemen aan het event. Alle dossiers moeten binnen zijn tegen 13 maart.

Wij zorgen voor experten op vlak van export, bepaalde markten, financiën, legal, ... Ben je zelf expert in het internationaal ondernemen? En wil je kennismaken of samenwerken met innovatieve bedrijven? Schrijf je dan ook in en we nemen contact met je op.

Programma:
-    18u00: ontvangst met maaltijd
-    18u30: inleidend woordje en bedrijfscase
-    19u00: pitches
-    19u30: speeddating (obv noden en expertise)
-    21u30: afronding en netwerking
 

Meer info? Contacteer Kenneth Stulens: kenneth.stulens@voka.be

 

KBC DHL

 

 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Leden: 95,00 euro excl. BTW

Niet-leden: 125,00 euro excl. BTW

Enkel ondernemingen die geselecteerd worden voor het event dienen te betalen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan tot 14 kalenderdagen voor aanvang van dit event. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen. Gelieve dit steeds per e-mail te melden.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo