Skip to main content
Lerende netwerken

Lerend netwerk Sociale relaties

Je bent als manager verantwoordelijk voor de sociale verhoudingen of je bent de sociale onderhandelaar in jouw bedrijf? Dat dit niet vanzelfsprekend is en dat je soms alleen bent in jouw positie, dat klinkt vast bekend. Maak in dit netwerk kennis met gelijken uit andere bedrijven en dit over verschillende sectoren heen en krijg tips & tricks door ervaren experten in hun vak.

Meer informatie

Contacteer Hanne Van Laer, via hanne.vanlaer@voka.be of 014 56 30 30.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 595

Prijs is exclusief btw.

KMO-portefeuille:
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 595/leden.  De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O104982. Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via lizzy.vangheel@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelname is persoonlijk en indien de groep ermee akkoord gaat,  mag een vervanger steeds jouw plaats innemen.De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse