Skip to main content
Map

Lerend netwerk Sales Directors

Als sales director ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de verkoopstrategie van je organisatie en het strategisch management van het salesteam. In deze veranderende markt is dit complexer, maar ook boeiender dan ooit. Hoe pak je deze sales transformatie aan? 

Dit lerend netwerk brengt je in contact met andere Sales Directors, die voor dezelfde uitdagingen staan. Zeer interessant en inspirerend om kennis en ervaring met elkaar te delen, onder professionele begeleiding van een ervaren sales expert die z’n sporen verdiend heeft, zowel in binnen-als buitenland.

Een lerend netwerk? Hoe, wat?

Wil je graag jouw uitdagingen aftoetsen met gelijkgestemden in dezelfde functie en situatie? En dit door kennis, expertise en ervaring te delen, elkaar te versterken met nuttige (digitale) tools, nuttige tips en interessante contacten uit te wisselen, elkaar te inspireren met innovatieve thema’s en nieuwe trends? En zoveel meer… dan is dit lerend netwerk zeker en vast iets voor jou. 

Hoe zien de sessies eruit?

Het traject bestaat uit 6 sessies van een halve dag per maand. Tijdens de kick-off bepaalt de groep samen de thema’s voor de volgende 5 sessies. Deze gaan bij voorkeur door bij de deelnemende bedrijven om ook zo inspiratie en nieuwe ideeën op te doen. 

Mogelijke thema’s zijn:

 • Digitale revolutie in sales
  - Virtual sales teams
  - Managing virtual teams
  - Mogelijkheden CRM
 • Nieuwe trends in sales 
 • Sales enablement
 • Digitale marketing voor sales directors 
 • KPI’s voor sales teams
 • Optimale salesprocessen 
 • Slimme beloningsplannen 

Doelgroep 

Sales Directors 

 • Bepalen de verkoopstrategie van de organisatie
 • Zijn verantwoordelijk voor de algemene salesresultaten van de organisatie 
 • Maken deel uit van de directie

Sales Expert

Jürgen Heyman heeft al jarenlang ervaring als salesexpert en coach, zowel nationaal als internationaal. Als begeleider van bedrijven bij het optimaliseren van hun sales en het realiseren van een duurzame groei, is hij de ideale coach voor dit lerend netwerk Sales Directors. 

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 825 euro (excl. btw)
inclusief lunch en bedrijfsbezoeken

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.


Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

 

kmo-portefeuille

Film Fest Gent 2023