Skip to main content
Quality

Lerend Netwerk Quality 2018 *VOLZET*

Dit netwerk is helaas volzet. Interesse om deel te nemen aan de volgende editie in september 2019? Laat het ons weten via britte.odegard@voka.be. Want kennis delen, is kennis vermenigvuldigen.

Waarom investeren in een Lerend Netwerk? 

Als Quality manager binnen een kmo of multinational komen er elke dag enorm veel uitdagingen op u af. Tijdens dit lerend netwerk kan u ideeën, ervaringen en probleemstellingen aftoetsen met kwaliteitsmanagers van andere productiebedrijven en zoekt u samen naar oplossingen. U hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden, als iemand anders u al is voorgegaan. Een uiteenlopende mix van kwaliteitsmanagement-gerelateerde thema’s en leidinggevende vaardigheden komt tijdens de sessies aan bod. Wat er specifiek op het programma staat… Dat beslissen jullie samen. Dit netwerk richt zich niet tot uitvoerende controllers en techniekers. 

Waarover gaat het? 

De thema's bepaalt u samen met de andere deelnemers tijdens de kick-off. Het is dus belangrijk dat u hierop aanwezig kunt zijn. Voorbeelden van thema's zijn:

  • behaviour based quality, 
  • verbeterteams samenstellen, 
  • continuous improvement, 
  • kwaliteitsprojecten opzetten, 
  • klantenklachten en klanttevredenheid, 
  • controleren en motiveren voor kwaliteit, 
  • kwaliteitstechnieken,
  • moeilijk meetbare grootheden,
  • cost of non-quality, 
  • ... 

Doelgroep

Kwaliteitsverantwoordelijken, Qa managers die op de payroll staan van een operationeel productiebedrijf. U geeft leiding aan een team van kwaliteitsmedewerkers, u bent verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) van de onderneming en zorgt ervoor dat het QMS gedragen en geleefd wordt door de medewerkers.

Niet voor controllers noch techniekers. 
Niet voor adviesverlenende diensten-, service- en consultancy bedrijven. 

Meer info 

Schrijf hier in voor onze infosessie lerende netwerken bij Vandemoortele of raadpleeg het overzicht van de lerende netwerken op de website of via de digitale folder. Bij vragen kan u contact opnemen met projectcoördinator Britte Ødegård, britte.odegard@voka.be of telefonisch via 056 23 50 47.

Wanneer

Prijs

Prijs leden: 790 euro p.p.

3-5 deelnemers: € 710 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 630 p.p. (-20%)

Hoeveelheidskorting van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs. 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

kmo-portefeuille

Dit traject komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie van de workshopreeks. Erkenningsnummer: DV.O104126

Aantal uren opleiding: 21

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx