Skip to main content
Map

Lerend Netwerk Project Engineering Manager

Kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.
Investeer in je projectmanagers en maak hen het visitekaartje van jouw onderneming

Geïnteresseerd om deel te nemen?
Blijf op de hoogte van de volgende opstart en contacteer projectverantwoordelijke Britte Ødegård.

 

Waarom investeren in een lerend netwerk?

De wereld verandert sneller dan ooit en ook bedrijven moeten zich steeds sneller aanpassen aan de veranderende economische tendensen. Het vermogen om met deze veranderingen om te gaan is op vandaag één van de meest belangrijke skills geworden bij leidinggevenden. Steeds vaker worden ze geconfronteerd met vraagstukken en uitdagingen waarop ze het antwoord schuldig moeten blijven. De tijd is aangebroken om het lerend netwerk te raadplegen.

Methodiek

In het Lerend Netwerk Project Engineering komen projectmanagers uit productie- en installatiebedrijven maandelijks samen om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. En dit in een vertrouwelijke, gesloten omgeving. Elkaar inspireren staat centraal. Wist je dat 70% van onze kennis op een informele manier wordt verworven? Verwacht dus geen éénrichtingsverhaal, maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start steeds met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. 

Waarover gaat het?

Geef je als projectmanager leiding aan team van project engineers? Ben je verantwoordelijk voor de realisatie van grote plant engineering - en industriële projecten die gepaard gaan met forse budgetten? Dan is dit lerend netwerk iets voor jou. Op de kick of bepaal je de thema's van de sessies samen met de andere deelnemers onder begeleiding van de peters. Dit lerend netwerk is uitsluitend voor projectmanagers (bachelor of master) actief binnen een industriële kmo of multinational.

Voorbeelden van thema’s:

 • Getting things done
 • Tools voor projectopvolging
 • Projectflow
 • Six Sigma binnen projectmanagement
 • Teamontwikkeling met Insights Discovery
 • Effectieve vergadertechnieken
 • Deadlines halen en de scope bewaren
 • Assertief zijn
 • Scrum in projectmanagement 

Doelgroep

Voor projectmanagers (bachelor of master) die op de payroll staan van een productie- of installatiebedrijf en leiding geven aan een team van projectingenieurs. Niet voor advies verlenende diensten-, software-, service- en consultancy bedrijven. 

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies en rondleidingen plaatsvinden in de deelnemende bedrijven rekenen wij op je loyauteit en gastvrijheid. 

Een overzicht van de lerende netwerken kan je raadplegen op de website of in onze folder

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Wanneer

Prijs

 • Leden: 1085 euro
 • Niet-leden: 1625 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 9. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 9

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag