Skip to main content
Map

Lerend Netwerk Production Manager

Kennis DELEN is kennis VERMENIGVULDIGEN.
Investeer in je productiemanager en maak hem intrapreneur van jouw onderneming. 

Geïnteresseerd om deel te nemen?
Blijf op de hoogte van de volgende opstart en contacteer projectverantwoordelijke Britte Ødegård.

 

Waarom investeren in een lerend netwerk?

De wereld verandert sneller dan ooit en ook bedrijven moeten zich steeds sneller aanpassen aan de veranderende economische tendensen. Het vermogen om met deze veranderingen om te gaan is op vandaag één van de meest belangrijke skills geworden bij leidinggevenden. Steeds vaker word je geconfronteerd met vraagstukken en uitdagingen waarop je het antwoord schuldig moeten blijven. Tijd om het lerend netwerk te raadplegen.

Methodiek

In een lerend netwerk komen productie- en operations managers uit verschillende bedrijven maandelijks samen om kennis en ervaringen uit te wisselen, en dit in een vertrouwelijke, gesloten omgeving. Elkaar inspireren staat centraal. Wist je dat 70% van onze kennis op een informele manier wordt verworven? Verwacht je dus niet aan een éénrichtingsverhaal, maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start bovendien met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. 

Waarover gaat het?

Het lerend netwerk stimuleert je resultaatgericht denkvermogen en biedt inzicht in soorten probleemaanpak. Je krijgt de keuze uit 3 vooraf bepaalde trajecten waarvan je 1 mag volgen. Elk traject focust op een andere, specifieke rol van een productiemanager. Het thema van de eerste sessie ligt vast, de andere thema’s bepalende de deelnemers op de kick-off onder begeleiding van hun peter of meter. Het is dus belangrijk dat je hierop aanwezig kan zijn.
Meer informatie over de drie trajecten volgt nog.

Inschrijven

Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk, maar blijf op de hoogte van de volgende opstart en contacteer alvast projectverantwoordelijke Britte Ødegård.
Je mag kiezen uit 3 vooraf bepaalde trajecten waarvan je 1 kan volgen. Indien je voorkeurtraject niet meer beschikbaar is wegens volzet of geannuleerd, dan vragen wij om een tweede keuze door te geven.    

Doelgroep

Voor productiemanagers vanaf de tweede lijn of hoger bij een industriële kmo of multinational die minstens 2 jaar ervaring hebben met leidinggeven aan een team van leidinggevenden. Je bent betrokken bij procesoptimalisatie, budgetopmaak, aanwerving van nieuwe medewerkers, aankoop van machines, het bepalen van KPI’s, rapportering naar het kader, etc. Niet voor advies verlenende diensten-, service- en consultancy bedrijven. 

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies en rondleidingen plaatsvinden in de deelnemende bedrijven rekenen wij op je loyauteit en gastvrijheid. 

Een overzicht van de lerende netwerken kan je raadplegen op de website of in onze folder

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Wanneer

Prijs

  • Leden: 1085 euro
  • Niet- leden: 1625 euro

Groepskorting van 10% geldig vanaf 3 deelnemers aan het lerend netwerk Production teamleader en Production manager.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding tot 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 9. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 9

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag