Skip to main content

Lerend Netwerk Management Assistants - Mechelen

Hoe je als Management Assistant het verschil maakt en een waardevolle asset wordt voor elke manager. 

lerend netwerk management assistants

 

 

 

 

 

 

 

 

Een lerend netwerk

Je bent je eigen organisatie alleen of quasi-alleen in jouw rol en verantwoordelijkheden, maar over diverse bedrijven en sectoren heen zijn er vele collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde specifieke problemen kampen. 
Deze verspreide knowhow brengen we in een Lerend Netwerk samen zodat je snel en efficiënt kan bijleren van vakgenoten. Je bouwt in je eigen regio een uniek netwerk op waarmee je tijdens de sessies en ook nadien contact kan houden.

Een Lerend Netwerk heeft als doel je te laten bijleren door:

 • kennis en ervaring uit te wisselen en je eigen manier van werken af te toetsen;
 • een programma op maat van de deelnemers aan te bieden;
 • gelijkgestemden te ontmoeten;
 • een open, vertrouwelijke en eerlijke omgeving te creëren;
 • een netwerk op te bouwen door collega’s uit heterogene bedrijven en sectoren samen te brengen.

Voor wie?

Jouw hoofdtaak bestaat uit het assisteren van een manager, de bedrijfsleider of de directie van een middelgrote of grote onderneming, lid van Voka
 

9 december 2019

Kick-off en kennismaking o.b.v. Insights Discovery - ontdek je kleurrijke zelf 

20 januari 2020
9 maart 2020
4 mei 2020
Tijdens de sessie van 9 december leggen we de thema’s vast voor sessie 2, 3 en 4.  Mogelijke thema’s zijn: zelfleiderschap, timemanagement, lichaamstaal, motivatie, omgaan met klachten en conflicten, de kracht van communicatie, constructief feedback geven, omgaan met verandering, …
15 juni 2020 Ronde tafel - bespreking cases
Augustus 2020 Zomersessie met alle lerende netwerken samen

 

Jouw trainer

Kristien Rogier

 

Kristien Rogier is zaakvoerster van in.pa.re. | empowering people to success en actief als gepassioneerd trainer/coach sinds 2002, na een boeiende carrière binnen het bedrijfsleven (multinationaal en KMO) binnen sales, marketing en management functies. Haar passie bestaat er in mensen in hun kracht te zetten binnen hun professionele context.
Binnen Voka heeft zij al jaren ervaring in het begeleiden van de verschillende netwerken, waaronder het netwerk Management Assistants. (in de verschillende regionale afdelingen; West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Mechelen - Kempen, Halle-Vilvoorde, Leuven en Limburg).

 

Enkele reacties van deelnemers aan het lerend netwerk, regio Kempen: 

 • 'Ervaringen met collega’s delen om zo een andere kijk te krijgen op je eigen job en met handige tips en tricks die je dagelijks kan toepassen.
 • 'Het lerend netwerk is voor mij 5x een groep gelijkgestemde collega’s ontmoeten om elkaar professioneel te inspireren en vooruit te helpen. Ondertussen zijn we vriendinnen geworden die elkaars opinie waarderen zodat we zelfs buiten het netwerk afspreken!'
 • 'Ondanks het feit dat je de job reeds jaren doet, toch steeds extra expertise! Helpt je zo je job dankzij de ervaring van de docenten net dat ietsje vlotter te beheersen. Sommige zaken worden echt benoemd (wat op de werkvloer zelden gebeurt), wat het herkenbaar maakt.' 
 • 'Heel fijne groep gelijkgestemden, goeie manier om te netwerken!'
 • 'Zowel de werksessies als de ‘after work sessies’ zijn heel leerrijk met deze vrouwenbende! ;-)”'

Meer informatie

Contacteer Leen Van den Brande via leen.vandenbrande@voka.be of 015/45 10 20.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

€ 695,-

Prijs is excl. 21% btw.
Tot 30% kan gerecupereerd worden door KMO-portefeuille wanneer je hiervoor in aanmerking komt.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Je werkt bij een bedrijf dat lid is van Voka. Jouw inschrijving is definitief wanneer wij de inschrijving ondertekend ontvangen hebben via mail, fax of wanneer je online inschreef. Je kan echter enkel deelnemen aan het traject wanneer wij jouw inschrijvingsgeld effectief ontvangen hebben ten laatste voor aanvang van de 2e sessie. Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot twee weken voor het begin van het Lerend Netwerk. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Indien de groep er mee akkoord gaat, kan jij je in uitzonderlijke gevallen laten vervangen door een collega.
De Kamer behoudt zich het recht om het Lerend Netwerk te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Heb je nog vragen, dan kan je ons altijd contacteren: 015/45 10 20. Meer informatie over de KMO-portefeuille op het factuur.
 

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse