Skip to main content
Lerend netwerk Management assistants

Lerend netwerk Management assistants

In dit lerend netwerk gaat een vaste groep management assistants samen aan de slag om, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling, kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden. 

Uw functie is uniek? U mist een klankbord? U wenst bij te leren? U heeft interesse om bij te leren van andere management assistenten? U wil een aantal concrete tips delen met anderen? 

Dan is dit lerend netwerk zeker iets voor u. Gedurende 5 sessies wordt u samen met andere management assistenten professioneel begeleid door een expert en krijgt u een heel eigen netwerk er boven op.

De thema’s bepalen we samen in groep zodat dit traject op uw maat wordt uitgewerkt en beantwoordt aan uw verwachtingen.

Tijdens de eerste bijeenkomst nemen we uiteraard uitgebreid de tijd om kennis te maken en zo de sterktes van de groep in kaart te brengen. Wie zijn we, wat doen we en voor welke organisatie? 

We introduceren een brainstormtechniek om de thema’s in kaart te brengen van de volgende sessies. En nadien start dan al de onmiddellijke vertaling naar de praktijk.

De sessies vinden plaats bij de deelnemende bedrijven. Op die manier krijgen we een beeld hoe het er bij andere organisaties aan toe gaat en wat we van elkaar kunnen opsteken. 

We gaan van start op 22 april tijdens de Management Assistant Day. Een boeiende dag vol creatieve en innovatieve workshops. U wordt in de bloemetjes gezet en verwend met leuke attenties. En bovendien nog een uitbreiding van uw netwerk!
 

Informatie en inschrijvingen

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Regine Vyverman of bel 052 33 98 30.

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen (Voka Box)
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka leden: 790 euro (excl btw)

10% buddykorting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301.
Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat