Skip to main content

Lerend Netwerk Maintenance 2021

Kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN.
Investeer in uw maintenance manager en maak hem/haar intrapreneur van uw onderneming. 

Waarom investeren in een lerend netwerk?

Wilt u het strategisch onderhoudsmanagement van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wilt u nieuwe manieren van werken leren kennen en 'mee zijn' met de laatste trends? Heeft u vragen waarop u, noch de organisatie het antwoord kent? Dan is het tijd om het lerend netwerk te raadplegen.

Methodiek

In een lerend netwerk komen functiegenoten uit verschillende productiebedrijven op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen te delen met elkaar. En dat allemaal in een open, vertrouwelijke sfeer. Elkaar inspireren staat centraal. Wist u dat 70% van onze kennis op een informele manier wordt verworven? Verwacht dus geen éénrichtingsverhaal, maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start steeds met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. 

Waarover gaat het?

De eerste twee onderwerpen liggen vast, deze zijn 'aansturen van techniekers' en 'van correctief naar proactief onderhoud'. Op de kick-off van 30 september worden de andere thema's bepaald door de deelnemers, onder begeleiding van de peters. Het is dus belangrijk dat u hierop aanwezig bent. Hieronder een greep uit de voorgaande edities:

  • Strategie vertalen naar maintenance KPI’s
  • Wisselstukkenbeheer
  • Mijn rol als maintenance manager
  • Priority management
  • Werken met derden
  • Long term asset management
  • Werkorder flow
  • Productieplanning vs. onderhoudsplanning

Doelgroep

Dit lerend netwerk richt zich tot maintenance managers en verantwoordelijken van een machinepark binnen een industriële kmo of multinational die leidinggeven aan een team van technici en planners. Niet voor advies verlenende diensten-, service- en consultancy bedrijven. 

Info & inschrijven

Wenst u graag meer info? Schrijf dan in voor onze gratis proefsessie over de Lerende Netwerken op 2 juni via deze link. Een overzicht van de lerende netwerken kunt u raadplegen op de website of in onze folder. Bij vragen, contacteer projectverantwoordelijke Britte  Ødegård, britte.odegard@voka.be of telefonisch via 056 23 50 47. De oranje inschrijfknop bevindt zich rechts onderaan deze pagina. 

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies doorgaan in de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 

Contactpersoon

Britte Odegard

Member Services - Productie/maintenance

Wanneer

Prijs

Prijs Voka-leden: 890 euro p.p.
3-5 deelnemers: € 800 p.p. (-10%)
6 deelnemers of meer: € 720 p.p. (-20%)

De hoeveelheidskorting is enkel van toepassing voor deelnemers aan hetzelfde lerend netwerk.
Niet-leden betalen een supplement van 50% op de ledenprijs.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

kmo-portefeuille

Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Registratienummer: DV.O104126. Aantal uren opleiding: 21

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een lerend netwerk-groep te annuleren indien te weinig deelnemers (minimum 12).

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group