Skip to main content

Lerend Netwerk L&D

Kennis DELEN, is kennis VERMENIGVULDIGEN. Investeer in uw L&D-verantwoordelijke en maak hem/haar een strategische partner van uw onderneming. 
 

Waarom investeren in een lerend netwerk? 

Bent of heeft u een L&D-verantwoordelijke en wilt u het strategisch opleidings-en competentiebeleid van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wordt u vertraagd door de complexe uitdagingen? Wilt u leren en ontwikkelen in uw organisatie meer evidence-based maken, weg van de mythes die er zijn rond leren? Heeft u vragen waarop uzelf, noch de organisatie het antwoord kennen? Dan is het tijd om het lerend netwerk te raadplegen. In uw eigen organisatie bent u misschien alleen in uw rol, maar er zijn heel veel collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde problemen kampen.

Methodiek

In dit lerend netwerk komen L&D-verantwoordelijken uit diverse sectoren op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen te delen met elkaar. En dat allemaal in een open, vertrouwelijke sfeer. Elkaar inspireren door ervaringen uit te wisselen staat centraal. 

Verwacht geen éénrichtingsverhaal, maar een stevig netwerk dat nieuwe inzichten en kennis aanreikt en waar de interactie met de andere deelnemers en de sprekers maximaal is. Elke sessie start steeds met een rondtoer bij één van de deelnemende bedrijven. Ook zullen sprekers aan bod komen rond specifieke thema’s.

Waarover gaat het?

De sessies gaan door op dinsdag- of donderdagavond van 17.00 tot 21.00 uur. 

Het startthema ligt vast, de overige thema’s bepalen de deelnemers op de kick-off onder begeleiding van de peter/meter. Het is dus belangrijk dat u hierop aanwezig kunt zijn. 

De L&D-verantwoordelijke:

➝ Startthema: Rol van L&D 
Open thema's: Competenties van de toekomst, online/hybride/blended leren, LMS-systemen, HILL-principes, competentiematrices, onboarding/reboarding/offboarding, digitaal leren, talent & leadership programma’s, subsidielandschap, Vlaams opleidingsverlof, groeipaden voor medewerkers, onderhandelen met leveranciers/opleidingsverstrekkers…

Doelgroep

Dit lerend netwerk richt zich exclusief tot L&D-verantwoordelijken binnen een middelgrote of grote onderneming. Als ervaringsniveau verwachten we basis of gevorderd opdat u vanuit uw ervaring een actieve bijdrage kan leveren aan de groep. 

Meer info

Voor meer info kunt u terecht bij Davy Maes.

Deontologische code

Respect, eerlijkheid en vertrouwelijkheid van informatie zijn key in het lerend netwerk en enkel mogelijk in een gesloten netwerkomgeving, zonder aanwezigheid van derden. Aangezien de sessies doorgaan in de deelnemende bedrijven en starten met een rondleiding op de werkvloer, rekenen wij op de loyauteit en gastvrijheid van elk bedrijf. 
 

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1000 euro
  • Niet-leden: 1500 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse Overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Aantal uren opleiding: 21

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
VZW - eATA 2021
VZW - DigiChambers 2021
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group