Skip to main content

Lerend netwerk (Key) Accountmanagers

 • On- en offline

Als accountmanager heb je een breed takenpakket, dat gericht is op het genereren van een hogere omzet door middel van relatiebeheer met je bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. 
Zeker in deze tijden heb je een belangrijke rol in jouw organisatie die vraagt om communicatieve en adviserende kwaliteiten, aangevuld met de nodige onderhandelingsvaardigheden.

Het is dus belangrijk om 'bij te blijven', nieuwe trends te ontdekken en verrijkende inzichten te krijgen om jouw functie te optimaliseren en je positie te versterken.

Tijdens dit lerend netwerk leer je het van een professionele salesexpert. Maar ook de uitwisseling van kennis en ervaring met gelijkgestemden uit andere bedrijven zorgt voor een unieke gelegenheid om snel bij te leren van elkaar.

Dit traject bestaat uit zes sessies van telkens een halve dag. Samen met een vaste groep accountmanagers buig je je over thema's die voor jullie interessant zijn. Volgens jullie eigen keuze, zodat het lerend netwerk volledig voldoet aan jullie wensen en verwachtingen.

Mogelijke topics:

 • marktanalyse en opstellen van een strategisch accountplan;
 • creatieve prospectie en remote sales;
 • co-creation en design thinking in sales;
 • sales enablement tools;
 • account based marketing;
 • sterke klantenrelatie, ook online;
 • volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en hierop anticiperen;
 • efficiënte, digitale tools en succesvolle opvolging.

Doelgroep

Ben je accountmanager of key-accountmanager en vertegenwoordig je je organisatie bij klanten en prospecten? Heb je je eigen klantenportefeuille en combineer je relatiebeheer en sales met het oog op omzetverhoging? Dan is dit lerend netwerk zeker interessant voor jou.

 • We werken met vaste groepen, over verschillende sectoren heen, waarbij concurrentie uiteraard wordt uitgesloten om een open en vertrouwelijke sfeer aan te kunnen bieden.
 • Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit en interactie te kunnen garanderen.

Ben je Salesmanager? Dan hebben we dit lerend netwerk voor jou.
Ben je Sales Director? Dan bieden wij je dit lerend netwerk aan.

 

Trainer

Jurgen Heyman heeft al jarenlang ervaring als salesexpert en coach, zowel nationaal als internationaal. Als begeleider van bedrijven bij het optimaliseren van hun sales en het realiseren van een duurzame groei, is hij de ideale coach voor dit lerend netwerk Sales Management.

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 790 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?
Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat