Skip to main content
Lerend Netwerk - Inspirerend leiderschap

Lerend Netwerk - Inspirerend leiderschap

Bent u als leidinggevende op zoek naar een klankbord en ervaringsuitwisseling met collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde specifieke uitdagingen kampen? Dan is het lerend netwerk inspirerend leiderschap iets voor u.

Als leidinggevende hebt u heel wat verantwoordelijkheid, kent u de organisatie van naaldje tot draadje, kan u veel zaken zelf uitstippelen, helpt u medewerkers groeien en pakt u dagelijks diverse uitdagingen aan.

Tegelijk is het niet eenvoudig een antwoord te bieden op de vele uitdagingen en verwachtingen in een organisatie-context. Leiding geven vraagt meer dan goed zijn in uw vak, meer dan puur technische of organisatorische capaciteiten. Er wordt van u ook verwacht dat u kan coachen, informeren, motiveren, kan omgaan met conflicten, en dat u kan beïnvloeden en overtuigen!

In het lerend netwerk voor leidinggevenden wisselt u kennis en ervaringen uit en krijgt u input en inspiratie van deskundigen. Op die manier komt u tot nieuwe inzichten, handelingsperspectieven, werkwijzen of oplossingen. U bepaalt mee de thema's waarrond gewerkt zal worden en de manier waarop dit gebeurt.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

  • Bewustwording rond persoonlijk sterktes & valkuilen in leiderschap
  • Het verschil tussen leiden, managen en coachen
  • Hoe motiveer ik mijn medewerkers
  • Wat moet ik doen bij een conflict?
  • Hoe brengt u structuur in uw organisatie of team?
  • Wat zijn zelfsturende teams en hoe begin ik eraan?
  • Het coachen van een heterogene ploeg: hoe coach ik wie?
  • Hoe zorg ik voor heldere communicatie binnen de organisatie?

Annick Heyman - Hey!Motion
Trainer

Annick Heyman - Hey!Motion
Ik ben de drijvende kracht achter Hey!Motion – Business Coaching & Training. Ik bied jou de nodige ondersteuning en begeleiding om tot een betere samenwerking en communicatie te komen.
Groei en vooruitgang is tenslotte datgene waar de meeste leidinggevenden en organisaties naar streven. Via het verschaffen van beproefde inzichten, vaardigheden en technieken help ik gemotiveerde professionals om hun communicatie en persoonlijk leiderschap te optimaliseren, zodat zij hun doelstellingen kunnen realiseren.


Voor wie?

Bedrijfsleiders en leidinggevenden die op zoek zijn naar een klankbord rond leiderschap. U wilt beter inzicht in uw eigen leiderschapsstijl en op hoe u beter en duurzamer medewerkers kan motiveren.

Informatie en inschrijvingen

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Nathalie Landuyt of bel 0498 43 24 60.

Adres

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen (Voka Box)
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 790 (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid? Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor de tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf
 

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

 

kmo-portefeuille

 

 

 

Vragen?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat