Skip to main content
lerend netwerk jong geleerd oud gedaan

Lerend Netwerk Graduaatsopleidingen (uitgesteld)

Het spreekwoord zegt het, jong geleerd is oud gedaan. Hoe kan je als onderneming zelf een vinger in die pap te brokken hebben? Op welke manier zorg je ervoor dat studenten de kennis verkrijgen die jij in je bedrijf nodig hebt? Kom het te weten tijdens ons lerend netwerk!

Deze activiteit wordt uitgesteld ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet. “lerend netwerk jong geleerd oud gedaan” wordt uitgesteld naar een latere datum. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

met steun van

Graduaatsopleidingen

Van student tot medewerker met een hands-on-mentaliteit

Heb jij het antwoord op het vraagstuk van de war for talent gevonden? Wij wel! Samen met jou en Hogeschool PXL creëren we gedurende acht lerende netwerksessies het ideale bedrijfsklimaat voor jongeren. Dankzij de graduaatsopleidingen (vroeger HBO5) geef je als onderneming kansen aan studenten op praktijkervaring én kennis op te doen.

graduaatsopleidingen

De sessies

  • Sessie 25/03/2020 - ons bedrijf en de student, verdieping: wat kan de student verwachten m.b.t werksfeer, werkomstandigheden en werkvoorwaarden?
  • Sessie 29/04/2020 - de student en het bedrijf: opvolgings -en evaluatiemethodieken, wat werkt er, wie is betrokken?
  • Sessie 27/05/2020 - de student en het bedrijf: het belang van gestructureerde feedback
  • Sessie 24/06/2020 - terugblik

De sessies gaan steeds door op locatie van één van de deelnemende bedrijven, bij Voka - KvK Limburg en bij PXL. Bij inschrijving wordt steeds tijdig op basis van een agendaverzoek de definitieve locatie doorgegeven.

Wij voorzien steeds een lunch en indien het onderwerp het toelaat een inspirerende spreker. Voor de optimale werking vragen wij om steeds aanwezig te zijn! Indien verhinderd, kan u een vervanger sturen.

An investment in knowledge pays the best interest

Benjamin Franklin

Contactpersoon

Kirsten Janssens

Adviseur arbeidsmarkt

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, inschrijven verplicht.

De sessie van 25/3 is een online sessie via conference call. Jullie krijgen de dag zelf een link naar de online call ruimte. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo