Skip to main content
Legends & Leaders: Digital Strategy Execution

Legends & Leaders: Digital Strategy Execution

Legends & Leaders: Digital Strategy Execution

Samen met Global organiseren Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan een initiatief rond 'Digital Strategy Execution'. Professor Wade van IMD Lausanne, Directeur van IMD's Global Center for Digital Business Transformation, komt daarvoor op 1 april 2019 naar Brussel. Professor Wade is wereldwijd een autoriteit op het vlak van digitale transformatie.

De implementatie van een digitale strategie is de laatste stap in een soms moeizaam proces van digitale transformatie. Hoewel dat proces gezien wordt als essentieel, is het één van de moeilijkste uitdagingen die bedrijfsleiders vandaag tegenkomen. Dikwijls falen strategieën dan ook omdat de vele obstakels bij de implementatie van de strategie onderschat worden.
 
Dit interactieve event focust op de kritieke elementen die ervoor zullen zorgen dat de implementatie van jouw digitale strategie een succes wordt.
 
Binnen het programma 'Legends & Leaders' van Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan hebben wij het genoegen om jou als CEO of eigenaar-ondernemer van Vlaams-Brabant en Brussel uit te nodigen op dit unieke evenement.

Partners

Adres

Hotel Pullman Brussel
Victor Hortaplein 1
1060 Brussel

Wanneer

Voorwaarden

Via de inschrijfknop kan u zich registreren voor het event 'Digital Strategy Execution'. Het gaat om de one day session rond Digital Execution (niet The Grand Tour). 

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Premed
Logo Randstad