Skip to main content
Activiteit KamerAcademie
  • Online

Lab optimaliseer je sales tijdens Covid-19

In onzekere tijden is het soms zoeken naar manieren om je sales op te krikken. In drie halve dagen geven we handvaten mee om gestructureerd naar je sales te kijken, de aanpak ervan te versterken en onderbouwde communicatietechnieken om te overtuigen. 

Programma

19 november: Customer Centricity Game 

Tijdens deze game leer je de principes rond customer centricity en hoe het te versterken op een fijne, interactieve manier. Deelnemers worden gevraagd om op basis van de game hun eigen customer journey op te stellen voor de volgende bijeenkomst. 

26 november: Brainstorm & tool op basis van eigen customer journey 

Met de eigen customer journey en persona’s in de hand, wordt een brainstorm tool op maat ontwikkeld om langdurig binnen de onderneming te gebruiken. 

3 december: Actieplan obv eigen customer journey 

De aanpak van de sales obv de brainstorm tool wordt uitgewerkt en deelnemers krijgen overtuigingstechnieken mee om hun sales te versterken.

Praktisch

De workshop zal online doorgaan. Om deel te nemen, heb je enkel een goede internetverbinding nodig.
Interactiviteit is gegarandeerd, al jouw vragen kan je stellen via Q&A of chat.

Trainers

Geert De Wael en Michaël Van Damme vormen samen het creatieve brein achter de The Forge. The Forge vertaalt wetenschappelijke kennis rond creativiteit en innovatie naar de praktijk. The Forge waakt erover dat de aanpak, de tools en de technieken die gebruikt worden telkens degelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn. Elke opleiding en traject van The Forge is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes, technieken en processen. Op die manier kunnen we meer impact en efficiëntie van het proces garanderen.

AIO

Contactpersoon

Carolien Jans

Coördinator innovatie

Wanneer

Prijs

Prijs lid: € 550,00 (excl. btw)
Prijs niet-lid: € 550,00 (excl. btw)

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.
 

DigiChambers
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse