Skip to main content
Lab Opstellen en uitrollen van een digitaal projectplan

Lab Opstellen en uitrollen van een digitaal projectplan

De Corona pandemie stelde ondernemers voor verschillende uitdagingen. De versnelde digitale transformatie is daar een van. Een digitale transformatie van je organisatie maakt deze efficiënter en ondersteunt de groei van het bedrijf. Maar hoe pak je dit strategisch aan en waarop moet je letten om dit succesvol door te voeren in de verschillende facetten van je organisatie?  Ga in deze opleiding van drie sessies samen met Filip Kempen (Digitaal Transformatie Expert) op zoek naar structurele oplossingen voor uw eigen organisatie. 

Inhoud

Sessie 1

 • Introductie en kennismaking.

 • Wat is digitalisatie? Toelichten van terminologie.

 • Welke impact heeft digitalisatie op de werkvloer?

Sessie 2

 • Een zoektocht naar de juiste balans tussen mens en technologie.
 • Opmaken van een communicatieplan.
 • De werking van een organisatie in kaart brengen. 
 • Hoe stellen we het juiste projectteam samen?

Sessie 3

 • Het succesvol uitrollen van een digitalisatietraject.
 • Het vormen van een brug tussen digitalisatie en HR. 
 • De bedrijfsvisie omzetten naar de praktijk.

Resultaat 

De deelnemers krijgen betere inzichten over de impact van een digitalisatietraject op de werkvloer. Er worden verschillende manieren aangeboden om medewerkers op een positieve en efficiënte manier te betrekken bij digitalisatie. Op het einde van de workshop hebben  de deelnemers een leidraad om een digitalisatietraject succesvol neer te zetten in de praktijk.

Doelgroep

De workshop is gericht naar bedrijven die digitaal werken of willen werken. Het maakt niet uit in welke fase van digitalisering deze bedrijven zitten. Als er digitaal gewerkt wordt of gaat worden, zal deze workshop nieuwe inzichten bieden om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. De focus in deze workshop ligt vooral op het betrekken van medewerkers in het digitalisatietraject. De workshop richt zich naar zowel zaakvoerders, als naar iedereen die een HR-functie heeft. Voorkennis is niet vereist.   


Jouw trainer 

Deze workshop wordt verzorgd door Filip Kempen van KMPN. Filip is iemand waarbij communicatie centraal staat. En dat merk je onmiddellijk bij een eerste ontmoeting met hem. Zijn subtiele humor, klare taal en unieke visie zorgen ervoor dat hij op een doordachte manier bedrijfsprocessen kan optimaliseren. Bijkomend bezit Filip over een gezonde brok digitale intelligentie, en is dus de ideale partner om technologie te integreren binnen een organisatie.

AIO

 

Contactpersoon

Carolien Jans

Project Manager

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Prijs: €550,00 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

 

Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl