Skip to main content
elevator pitch

Lab: In drie stappen naar de perfecte elevator pitch

Ook al heb je het beste product of de beste service, als je het niet overtuigend kan overbrengen naar de klant, zal het niet verkopen. Hoe spring je eruit in een wereld met een overload aan informatie? Hoe bekom je resultaat met een boodschap van één minuut? De oplossing: een onderbouwde elevator pitch. Iedereen kan een goede pitch geven. Het vergt alleen de juiste input, training én een goed systeem. En dat is precies wat dit lab je bijbrengt!

Programma 

  • Sessie 1 - donderdag 24 oktober

Wat is de opbouw van een goede elevator pitch? Wat zijn de bouwstenen? Hoe kom je tot de inhoud die je echt wil zeggen? Hoe kan je pitch krachtig beginnen…en eindigen? Tijdens deze sessie krijg je handvaten aangereikt om zelf aan de slag te gaan en jouw pitch vorm te geven. De basis voor jouw eigen pitch.

  • Sessie 2 - donderdag 7 november

Verfijn jouw eigen elevator pitch. Na een goede voorbereiding oefenen we de pitch in. Je ontvangt feedback op de inhoudelijke kant, maar ook op je non-verbaal gedrag. Non-verbaal gedrag is belangrijker dan je zou denken bij het brengen van je pitch. Hier mag je tips rond verwachten. Gegeven door een expert ter zake.

  • Sessie 3 - donderdag 21 november

Inge Geerdens maakt van jouw pitch de perfecte pitch. Inge Geerdens is in Vlaanderen een autoriteit op het gebied van pitching. Inge neemt je mee in haar eigen parcours rond elevator pitching. Tijdens deze sessie geven we jou ook de kans om te pitchen voor haar. Een unieke kans om feedback van haar kant te ontvangen. Kortom, de grote finale van jouw eigen pitch.

Inschrijven voor dit lab kan via deze link. Voor meer info kan je contact opnemen met Evy De Bruyker.

Doelgroep

Dit lab richt zich tot ondernemers of ondernemende medewerkers uit bedrijven die max. 5 jaar actief zijn.

Gastspreker

  • Evy De Bruyker (Voka West-Vlaanderen)
  • Astrid De Clerck (Voka West-Vlaanderen)
  • Inge Geerdens (CV Warehouse).

Allen hebben uitgebreide ervaring met het coachen van jonge ondernemers.

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

200 euro (excl. btw)

aio

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx