Skip to main content
Activiteit KamerAcademie
  • Online

Lab Cybersecurity

Niet enkel grote organisaties en instellingen zijn doelwitten van hackers en cybercriminelen. Ook KMO’s krijgen hier in toenemende mate mee te maken. Je leert in dit opleidingstraject hoe je je hier optimaal tegen beschermt en je gaat naar huis met een concreet plan op maat van je eigen organisatie.

Programma

Het programma bestaat uit drie interactieve webinars:

03.09.2020: Is mijn organisatie een doelwit en waarom?

In deze sessie trachten we te achterhalen waarom cyber criminelen geïnteresseerd zouden kunnen zijn in jouw organisatie. We lichten toe welke de business risico’s zijn en welke bedreigingen de meest kritieke systemen kunnen impacteren. Vervolgens bieden we een eerste inzicht in mogelijke beveiligingsmogelijkheden.

10.09.2020: Hoe kan ik me beschermen?

We gaan dieper in op de beveiligingsmaatregelen die een organisatie dient te nemen omzich afdoende te beschermen tegen cyberdreigingen. We bundelen alle kennis uit de twee sessies in een concrete en realistische case waarbij we tonen hoe een aanvaller typisch tewerk gaat.

17.09.2020: Uitbouwen van een high level bedrijfsplan

Tijdens deze sessie adviseren we de deelnemers bij het identificeren van de meeste urgente activiteiten die ze moeten uitvoeren om hun beveiliging te verbeteren. We trachten volgende punten uit te werken: 

  • Activiteit / project 
  • Deliverable 
  • Timing 
  • Tijdsinschatting 
  • Justificatie (beschermen van ‘crown jewel’). 


Doelgroep

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze opleiding. Dit lab richt zich op bedrijfsleiders en managers van kmo- ondernemingen.

 

Praktisch


De workshops gaan online door in een kleine, besloten groep. Interactiviteit is gegarandeerd. Om deel te nemen, heb je enkel een goede internetverbinding nodig.

 

Trainers

Deloitte
AIO

Contactpersoon

Carolien Jans

Coördinator innovatie

Wanneer

Prijs

Pijs (lid/ niet-lid): € 550,00 (excl. btw)
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.
De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 
Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse