Skip to main content
Summerschool Conflictsituaties ontmijnen in Corona tijden
  • Online

Lab Conflictsituaties ontmijnen in Corona tijden

Conflicten zijn er sinds we hebben leren praten … en zullen er altijd zijn. Conflicten gaan met waardevolle energie lopen en zorgen voor effectiviteitsverlies. Daarenboven verhoogt tijdens crisismomenten de kans op conflicten… Hoe komt dat juist? Hoe gaan we daar het beste mee om? Wat kunnen we er uit leren voor de toekomst?

Programma

Tijdens deze drie sessies gaan we dieper in op conflicten. In een virtuele of fysieke setting zal iedere deelnemer op een persoonlijke, interactieve wijze zijn/haar eigen proces kunnen behandelen.
Tegen het einde van de reeks heeft iedere deelnemer een individueel plan met duidelijke handvaten om concreet de volgende dag mee aan de slag te gaan. Laat ons geen waardevolle energie meer aan conflicten verloren gaan!

21 oktober 2020: Even landen en voorstelling van de deelnemers. We overlopen kort de systematiek van het Lumina Learning-model en de relatie met Covid19 en conflictsituaties. Hoe jezelf en anderen leren kennen en wapenen voor de toekomst?

23 oktober 2020: We gaan dieper in op conflicten. Hoe kunnen ze ontstaan? Wat kan mensen triggeren om in conflict te gaan? Hoe kan je het best omgaan met conflicten? Wat kan je uit een conflict leren over jezelf en anderen? Met het FIGA-model leer je een krachtige tool kennen om hiermee aan de slag te gaan. We bespreken de tool en gaan interactief met je eigen voorbeelden aan de slag.

28 oktober 2020: Wat zijn jouw volgende stappen? Wat neem je hiervan mee? Waar ga je de komende tijd aan werken zodat je beter gewapend bent bij conflicten? We maken een effectief groeiplan op met behulp van het GROWS-model, waar je concreet mee aan de slag kan om effectiever om te gaan met conflicten in de toekomst.

Trainer

Bram Janssens – Management Spark. Bram heeft intussen meer dan 5 jaar internationale ervaring opgebouwd in het begeleiden van de ontwikkeling van individuen en teams. Dit op verschillende niveaus en in uiteenlopende sectoren. Bram combineert zijn enthousiasme voor de tools van Lumina Learning met veel empathie en een groot observatievermogen. Plezier haalt Bram uit het groeiproces van anderen en lange wandelingen met de hond.

Voorkennis: 

Download de gratis Lumina Splash App, vul de korte vragenlijst in en krijg meer zicht op je persoonlijkheid:  

app storegoogle play

  

AIO

Contactpersoon

Carolien Jans

Coördinator innovatie

Wanneer

Prijs

Prijs lid: € 550,00 (excl. btw)
Prijs niet-lid: € 550,00 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.
De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 
Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

DigiChambers
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse