Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Kennissessie - Voorstelling paper "Ander en beter personeelsbeleid in de zorg"
Voorstelling paper

Kennissessie - Voorstelling paper "Ander en beter personeelsbeleid in de zorg"

Voka bereidt in 2019 een Voka HC paper voor, samen met tal van stakeholders, om antwoorden te bieden op de piek in personeelskrapte (die enkel nog zal toenemen), op de nood aan flexibiliteit en inzetbaarheid doorheen welzijn- en zorgsectoren. 

We pakken taboes aan (KB78, IFIC, rimpeldagen, maribel, beroepstitels, versnipperde paritaire comités…) om het HR beleid toekomstgericht vorm te geven. Op dit symposium stellen we de paper voor en gaan het debat aan met politici, middenveld en experten.

Meer info volgt, maar reserveer nu al jouw plaats en schrijf je in!

Adres

Rode Kruis
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Kennissessie prijzen
50 (leden Health Community)
€50 (zorgorganisaties lid van Voka)
€110 (niet-leden Health Community)
Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Voka Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.
Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.
 

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op maandag DATUM. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.
 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
SD Worx