Skip to main content
Entre-Deux-Monts

Jong Voka visits Entre-Deux-Monts

Met Jong Voka West-Vlaanderen zijn we eind augustus te gast bij wijndomein Entre-Deux-Monts, in Heuvelland. We krijgen er een blik achter de schermen en horen er het verhaal van bedrijfsleider Martin Bacquaert.

Jong Voka On Tour

Bezoek ook nog twee andere ondernemingen en start om 13.15 uur met Jong Voka On Tour! Alle info daarover kan je hier vinden.

Om 18.30 uur worden we ontvangen bij Entre-Deux-Monts voor deze Jong Voka visits.

  • 18.30 uur: Ondernemersverhaal en bedrijfsbezoek bij Entre-Deux-Monts 
  • 19.30 uur: Netwerking met hapje & drankje

Inschrijven voor deze Jong Voka visits Entre-Deux-Monts kan via deze link. Voor meer info kan je terecht bij Astrid De Clerck.

Entre-Deux-Monts

Het Belgische wijndomein Entre-Deux-Monts is gelegen op de prachtig glooiende flanken tussen de Rodeberg en de Zwarteberg, recht in het hart van Heuvelland. Gelegen op de snijlijn tussen deze twee bergen en pal op de grens met Frankrijk produceert Martin Bacquaert unieke cool climate wijnen. Het gematigde zeeklimaat, onder invloed van de Noordzee, ligt samen met de unieke samenstelling van de terroir aan de basis van de frisse, elegante en gebalanceerde Entre-Deux-Monts signatuur. 


Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen, die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers. (leeftijd <40 jaar)

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Adres

Wijndomein Entre-Deux-Monts
Rodebergstraat 69A
8954 Heuvelland

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 40 euro 
  • Niet-leden: 60 euro

Voorwaarden

Annuleren kan kosteloos t.e.m. 15 augustus, anders wordt het volledige bedrag gefactureerd.

Max. 2 deelnemers per bedrijf.

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group