Skip to main content
Daikin

Jong Voka visits Daikin Europe

Ook in 2019 hebben we met Jong Voka weer heel wat op de planning staan. Beginnen doen we in Oostende met Jong Voka visits Daikin Europe. Daikin is toonaangevende fabrikant & leverancier van systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning, inclusief warmtepompen en commerciële koeling.

Daikin

Het gaat hard voor Daikin Europe NV: met terug een groei van 11% in omzet en de grootste overname in de Daikin Europe-geschiedenis, willen zij zich nog sterker profileren als front runner in het aanbieden van klimaatvriendelijke, energiebesparende, comfort creërende oplossingen. Absolute geloofwaardigheid, entrepreneurial spirit en harmonische menselijke relaties zijn hun kernwaarden. Innovatie is de sleutel tot groei, maar groei betekent complexiteit en vereist meer professionalisme. Anticiperen van klantenbehoeften, klantenverbondenheid en milieu als opportuniteit, zijn kansen op succes voor morgen, maar succes mag niet leiden tot gemakzucht! 

Programma

18.30 uur: Broodjes
19.00 uur: Introductie Daikin Europe door Frans Hoorelbeke, voorzitter en lid van de Raad van Bestuur van Daikin Europe nv
19.20 uur: Bedrijfsbezoek
20.00 uur: Strategie en bedrijfscultuur door Frans Hoorelbeke en Wim Deschacht, bestuurder en vice-president corporate affairs
20.45 uur: Netwerking
22.00 uur: Einde

Voor meer info kunt u contact opnemen met Astrid De Clerck.


Partners Jong Voka West-Vlaanderen:

Axxi     Renewi     Stella P     picobello
 

Adres

Daikin Europe
Zandvoordestraat 300
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 40 euro
  • Niet-leden: 60 euro

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx