Skip to main content
Map

Jong Voka bezoekt het M HKA

Jong Voka op exclusieve rondleiding door het M HKA? Dat is een kunstige netwerkavond met jonge collega-ondernemers.

Op 26 oktober opent het M HKA exclusief zijn deuren voor ons Jong Voka-netwerk. Je krijgt er een unieke inkijk in het werk van Amerikaans beeldend kunstenaar Dorothy Iannone, bekend om haar erotische en verhalende werken. 

Waar ze eerder in haar carrière te maken kreeg met censuur, brengt het M HKA haar expositie nu ongefilterd. De tentoonstelling heet Love is forever, isn't it? en brengt relaties en intieme vriendschappen als centrale thema. Schilderijen, sculpturen, audio- en video-installaties: Iannone werkte aan een breed oeuvre. Voor het eerst sinds haar dood vorig jaar, komt haar kunst opnieuw tot leven.

Laat je inspireren door deze boeiende artieste en netwerk met jonge ondernemers in het prachtige kader van het M HKA. Deze kunstige Jong Voka-avond wil je niet missen! Schrijf dus snel in. 

Programma

18.00 uur
Ontvangst

18.30 uur
Intro door curator Joanna Zielińska

18.45 uur
Rondleiding tentoonstelling Dorothy Iannone Love is forever, isn't it?

19.30 uur
Netwerkreceptie

21.00 uur
Einde

Contactpersoon

Maarten Cosijn

Commercieel- & Marketingdirecteur

Adres

M HKA
Leuvenstraat 32
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

50 euro (excl. btw) per persoon

Deze activiteit is exclusief voor leden van Jong Voka.

Maximum 2 personen per bedrijf.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 19 oktober 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende