Skip to main content
jobroad
 • Online

Jobroad Aalst 2021

Heb je openstaande vacatures in regio Aalst? Met Jobroad krijg je de kans om vacatures te pitchen voor toeleiders, vervolgens screenen we een selectie werkzoekenden naar jullie noden.


 

Wat mag je van Jobroad verwachten? 

 • Je krijgt de kans om bedrijf en vacatures gedurende 20 minuten te pitchen voor toeleiders (online) 
 • Werkzoekenden die niet of moeilijk te bereiken zijn worden gematcht via het netwerk van Jobroad en Voka Oost-Vlaanderen
 • We screenen vervolgens een selectie werkzoekenden naar jullie noden
 • We organiseren sollicitatiegesprekken met deze werkzoekenden (online of fysiek)
 • Je blijft vrij op welke manier je tot aanwerving overgaat. Mogelijkheid tot aanwerving via uitzendarbeid, werkplekleren, art. 60 of eigen payroll. Geen aanwervingsverplichting, geen kosten verbonden aan een match. 
 • Volledig gratis 

Jobroad @Trilec 

Trilec nam vorig jaar deze polyvalent magazijnier (zie foto) in dienst dankzij deelname aan Jobroad Aalst.

Tijdens de infosessie van 11 februari vertellen ze over hun motivatie om in dit project te stappen en hoe de samenwerking verliep met Jobroad.

Trilec

Jobroad?

De missie van ivzw JobRoad is elke kwetsbare persoon in de samenleving het fundamenteel recht bezorgen om volwaardig te participeren aan het maatschappelijk leven. De oorzaak van de kwetsbaarheid doet er niet toe: van origine, door al dan niet tijdelijke omstandigheden, door ingrijpende maatschappelijke veranderingen, … De visie van ivzw JobRoad is dat werk hierbij de belangrijkste integrator is.

De strategie om uiteindelijk de participatie voor iedereen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te bereiken steunt op drie pijlers: ACTIVERING – OPLEIDING –SENSIBILISERING

Welt? 

Jobroad kadert in onze Welt dienstverlening. Welt is een gratis HR-traject dat op diverse momenten in 2021 van start gaat. Bedrijven krijgen er de kans om vanuit een inclusieve aanpak van hun personeelsbeleid te groeien naar innovatieve, wendbare en werkbare organisaties. Wil je meer informatie over Welt? Ontdek het traject en de opstartdata voor Welt Oost-Vlaanderen! 

 

Wie kan deelnemen? 

 • Je bedrijf is gelegen in regio Gent (+ 15 km)
 • Je hebt enkele openstaande vacatures
 • Je wil maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Je staat open voor talenten met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt (anderstalig talent, jongeren, 50+'ers)

 

Programma

Fase 1: Vacatures toelichten
Deelnemende bedrijven stellen hun vacatures voor aan bemiddelaars en trajectbegeleiders vanuit Jobroad, VDAB, OCMW of sociale intermediaire organisaties. Na uw toelichting leiden bemiddelaars en trajectbegeleiders kandidaten toe die in aanmerking komen voor de vacatures. Tijdsinvestering: een 20-tal minuten.
 
Fase 2: Screening 
Alle kandidaten worden op deze dag(en) door het Jobroad-team gescreend op hun competenties. Nadien volgt een evaluatie en selectie van kandidaten die klaar zijn voor de volgende fase. Tijdsinvestering: bedrijven hebben geen actieve rol in deze fase. 

Fase 3: Kandidaten ontvangen voor sollicitatiegesprekken
Er volgen individuele sollicitatiegesprekken met de HR managers/recruiters van je bedrijf. Deze gesprekken gebeuren persoonlijk en liefst fysiek (indien gewenst kan het ook digitaal), via een afgesproken tijdsslot op de site van deelnemend bedrijf. We voorzien ook nog een digitaal evaluatiemoment na de sollicitaties. Tijdsinvestering: een 2-tal uur.

 

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Helena Vancampenhout of bel 0484 35 68 11.

Contactpersoon

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis 
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

jobroad

 

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat