Skip to main content
Jobroad

Jobroad Aalst najaar 2020

Dat er een krapte is op de arbeidsmarkt is niet nieuw, deze oplossing ervoor echter wel: we organiseren een Jobroad in uw bedrijf! Kandidaten op maat van uw vacatures die op voorhand gescreend worden naar de noden van uw bedrijf. Wil u uw vacatures invullen en staat u open voor anderstalig talent? Dan is dit zeker iets voor u!

De ivzw JobRoad is een organisatie die zich toelegt op het activeren van kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt. Deze personen hebben een langere afstand tot werk en nood aan intensieve begeleiding. Dat geldt ook voor asielzoekers, erkende vluchtelingen en nieuwe Belgen. In samenwerking met VOKA Kamer van Koophandel, VDAB, VFU Oost-Vlaanderen alsook het Stadsbestuur Gent, organiseert JobRoad een nieuwe projecteditie in het najaar. De kickstart is voorzien op 24 september 2020. 

De opzet van een JobRoad projecteditie bestaat uit het matchen van openstaande vacatures bij lokale bedrijven met talentvolle kandidaten uit bovenstaande doelgroep uit regio Gent.

Met Jobroad

• Wordt er een uitgebreide poel werkzoekenden geselecteerd op basis van uw vacatures 
• Wordt een selectie werkzoekenden gescreend naar de noden van uw bedrijf
• Organiseren we een rondleiding met deze werkzoekenden bij u op het bedrijf

Vereisten

• Uw bedrijf is gelegen in regio Aalst
• U hebt enkele openstaande vacatures
• U staat open voor anderstalig talent

Programma

 • Fase 1: presentatie op 24/09/20
  Deelnemende bedrijven komen hun vacatures voorstellen aan bemiddelaars en trajectbegeleiders vanuit VDAB, OCMW of sociale intermediaire organisaties. Dit vindt plaats op een centrale locatie. Na uw toelichting leiden bemiddelaars en trajectbegeleiders kandidaten toe die in aanmerking komen voor de vacatures. 
   
 • Fase 2: screening op 13/10/20 & 14/10/20
  Alle kandidaten worden op deze dag(en) door het JobRoad-team gescreend op hun competenties. Nadien volgt een evaluatie en selectie van kandidaten die klaar zijn voor de volgende fase. Bedrijven hebben geen actieve rol in deze fase
   
 • Fase 3: projectdag op 20/10/20
  Deze laatste fase verloopt in 2 dagdelen. In de voormiddag krijgen alle geselecteerde kandidaten de kans om uw bedrijf te bezoeken in het bijzijn van het Jobroad-team en begeleider(s). In de namiddag volgen individuele sollicitatiegesprekken met de HR managers/recruiters van uw bedrijf. De dag wordt afgesloten met een evaluatiemoment waarin alle aanwervingsmogelijkheden besproken worden, en een mogelijk vervolgtraject uitgetekend wordt.

Doelgroep

Voor directie en HR van kleine en grote Oost-Vlaamse organisaties

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Helena Vancampenhout of bel 0484 35 68 11.

Contactpersoon

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Adres

De Gendarmerie
Denderstraat 22
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

GRATIS

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

OV-Rogiers
DigiChambers
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat