Skip to main content
Internationale sales

Internationale sales

Nieuwe buitenlandse markten verkennen is belangrijk om als bedrijf te kunnen blijven groeien. Internationaliseren gaat echter gepaard met heel wat uitdagingen waardoor je als ondernemer al snel door de bomen het bos niet meer ziet. 

Met de Export Academy biedt Voka nu een ideale springplank aan ondernemers met weinig of geen buitenlandse ervaring om de eerste stappen te zetten in het internationaal zaken doen. 

Dit opleidingstraject biedt ondernemers een breed en praktisch overzicht van alle aspecten die gepaard gaan met internationalisering.  

In 7 thematische sessies zullen experts alle ins & outs van het internationaal ondernemen toelichten op een begrijpelijke en praktische manier. Daarnaast zal er telkens één ervaren Voka-lid zijn persoonlijke ervaringen toelichten over het aangeboorde thema per sessie. 

Deze sessie draait rond “Internationale sales”

Programma

Zorg voor sterke salesfundamenten en verhoog zo je internationaliseringsproces

Trainer

House of Sales

Doelgroep

Bedrijven die willen internationaliseren maar nog niet geïnternationaliseerd hebben.  Bedrijven die net begonnen zijn met internationaliseren (export) en nog kennis van zaken missen.

Adres

Voka Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Leden: €195.00
Niet-leden: €265.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Bespaar tot 40% van je investering via kmo-portefeuille.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

inschrijven voor deze infosessie kan via inschrijvingen.vb@voka.be of via de oranje inschrijfknop

 

 

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad