Skip to main content

Inspiratiesessie Tiktok for Business

Zet jouw merk in de kijker

Tiktok: het platform dat in de afgelopen periode een enorm succes heeft genoten! Ondertussen is de doelgroep van deze app niet enkel meer de jongere generatie, maar zijn ondernemingen hier ook actief op om hun producten, kennis en naam de wereld in te sturen.

Wil jij hier ook mee aan de slag om jouw onderneming meer in the picture te zetten, maar weet je niet hoe je dit professioneel aanpakt? Kom 22 september langs op onze gratis inspiratiesessie Tiktok for Business en leer de ins en outs van dit platform kennen.

Wij hebben The House Of Marketing uitgenodigd om ons deze nieuwste manier van professionele communicatie te leren kennen. Zij hebben meer als 80 marketing experten in hun netwerk zitten met elk hun eigen expertise. De expertise die ze rond social media marketing en meer bepaald Tiktok in huis hebben, komen ze graag met ons delen.

PROGRAMMA

  • 17u: ontvangst
  • 17u30: inspiratiesessie en Q&A
  • 19u30: netwerkmoment
  • 21u: voorziene einde

Heb je nog bijkomende vragen? Aarzel dan niet om de coördinator te contacteren via penelope.simons@voka.be

 

 

Contactpersoon

Pénélope Simons

Startersadviseur

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deze inspiratiesessie is gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans