Skip to main content

Inspiratiesessie met Brits auteur Tim Marshall (GRATIS)

Journalist en auteur Tim Marshall neemt u mee in zijn visie op de wereld.

Waarom was het conflict met Rusland onvermijdelijk, en waar zal de volgende wereldbrand uitbreken? Vragen waarop de Britse succesauteur Tim Marshall nu al het antwoord kent. In zijn nieuwste boek ‘The power of geography’ voorspelt hij aan de hand van tien geografische kaarten waar nieuwe geopolitieke spanningen zullen ontstaan die tot handelsoorlogen en gewapende conflicten zullen leiden.

Van zijn eerste publicatie ‘Prisoners of geography’ gingen er wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank.  Zijn uitgangspunt: ‘Niet ideologie of technologie bepalen de krachtverhoudingen in internationale politiek.  Maar de richting waarin een rivier stroomt of de strategische ligging van een bergketen’.

Autodidact Tim Marshall was gedurende 25 jaar buitenlandcorrespondent voor Sky News. Hij versloeg conflicten in de Balkan, de Gaza-strook en Irak. Hij maakte naam als een van de scherpste observators van de wereldpolitiek.  Sinds 2015 is hij vooral bekend als auteur van bestsellers over geopolitiek en als veelgevraagd commentator op BBC en Sky News.  

Deze ochtendsessie vindt plaats in onze zetel Antwerpen (Markgravestraat 12) vanaf 07.30 uur.
Inschrijven is verplicht.

 

Programma

07.30 uur
Ontvangst met ontbijt

08.00 uur
Inspiratiesessie door Tim Marshall met aansluitend Q&A

08.45 uur
Afsluitend netwerkmoment

Contactpersoon

Ina Veeckman

Manager netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief op uitnodiging.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering