Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Inspiratiesessie: Financiële rapportering in raden van advies en bestuur
Voka Infosessie

Inspiratiesessie: Financiële rapportering in raden van advies en bestuur

Blijf bijleren als extern adviseur en bestuurder en breid je netwerk verder uit.

Tijdens deze inspiratiesessie gaan we dieper in op 1 specifiek thema dat relevant en actueel is voor adviseurs en bestuurders. Een expert geeft ons gedurende 1 uur een wrap-up van tips & tricks rond het thema, waarna er nog 1 uur onderling gedebatteerd wordt over het thema met enkele versnaperingen. 

Waarom deze sessie?

Als extern adviseur of bestuurder ben je niet altijd een financieel expert. Tijdens deze sessie willen we je de basis meegeven die iedere adviseur en bestuurder zou moeten kennen om goed te kunnen adviseren.

De expert zal de inspiratiesessie opbouwen aan de hand van de 4 bouwstenen van het cashkompas, met als doel financiële handvaten aan te bieden die de brug kunnen maken tussen de stakeholders met en stakeholders zonder financiële kennis in een bedrijf (founders, key personeel, adviseurs, investeerders en banken.

Expert Brecht Verduyn

Brecht Verduyn is freelance financieel ondernemer, met meer dan 25 jaar ervaring op vlak van financieel management en rapportering. 

Hij deed ervaring op bij PricewaterhouseCoopers, ventures van de Mitsika Group en Roularte Media Group op vlak van audit, financiële analyse en controlling.

In 2008 kon hij de lokgroep van het ondernemerschap niet langer weerstaan en was hij mede-oprichter van 2 start-ups. In 2022 publiceerde hij als auteur en illustrator de financiële atlas "Het Cashkompas".

Brecht beschikt zowel over een gedegen financieel inhoudelijke achtergrond als gezonde portie dagelijkse realiteitszin op de werkvloer in start- en scale-ups.

foto

Wie kan deelnemen?

Heb je reeds een adviseurs- of bestuurdersopleiding gevolgd (bij Voka of een andere instelling), of heb je een aantoonbare ervaring in het begeleiden van start-, scale-ups en (snel)groeiende kmo's, dan kan je deelnemen aan deze inspiratiesessie. Druk op de knop interesse en stuur mij een mail met jouw interesse!

Dit mag je nog verwachten in 2024

Inspiratiesessie 2: Hoe adviseer je een bedrijf bij internationalisering?
6 juni 2024 van 12 tot 14 uur in de Voka Box Gent

Inspiratiesessie 3: Adviseren in een bedrijf in faling - wat als het misgaat? 
14 november 2024 van 17 tot 19 uur in de Voka Box Gent

Inspiratiesessie: Financiële rapportering in raden van advies en bestuur

Contactpersonen

Dieter Jacobs

Jong Ondernemen - Opleidingen - Bedrijfstoekomst & Bestuur

Anke Cosijns

Groeitrajecten - Bedrijfstoekomst & Bestuur

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Deelnameprijs:  250 euro (excl. btw)

Voor deze activiteit kan je kmo-portefeuille aanvragen, indien je vennootschap hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Kies het thema 'bedrijfsstrategie' (2 opleidingsuren). 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.