Skip to main content
inspiratieontbijt

Inspiratieontbijt: Charles Beauduin (uitgesteld)

Word tijdens het ochtendgloren ondergedompeld in de leefwereld van Charles Beauduin, CEO van Vandewiele en chairman bij Barco. Start de werkdag met een heerlijk ontbijt. Doe nieuwe ideeën op en laat je inspireren door 'out of the (cornflakes-)box' te denken!

Deze activiteit wordt uitgesteld ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet. Het inspiratieontbijt met Charles Beauduin wordt uitgesteld naar een latere datum. Inschrijven is nog steeds mogelijk. 

 

In twee decennia maakte Charles Beauduin van de West-Vlaamse weefgetouwenproducent Vandewiele een wereldwijde charles beauduintopspeler. Met hun (machines voor) tapijten en fluweel mag Vandewiele zeker gezien zijn en zet het bovendien solide cijfers neer. Toch zeilen ze met de wind die er staat en hopen niet te kapseizen. Want ook voor hen speelt de Brexit, macro-economische onzekerheid in Europa en de factor Trump. Desondanks blijft CEO Charles Beauduin een discrete durver die innovatie hoog in het vaandel draagt en zijn productieprocessen rationaliseert. Een topman, die liever hard werkt dan interviews geeft. Want even onopvallend bouwt hij ook mee aan Barco, een beursgenoteerd bedrijf dat displaytechnologie ontwikkelt en produceert.

Programma

07u45: Ontvangst met luxeontbijt
08u05: Welkomstwoord Johann Leten,
              gedelegeerd bestuurder
              Voka - Kamer van Koophandel Limburg
08u10: Uiteenzetting Charles Beauduin, 
              CEO Van de Wiele
09u10: Vragenronde
09u40: Slotwoord Karin Van De Velde, 
              voorzitter 
              Voka - Kamer van Koophandel Limburg
10u00: Einde

Jaarabonnement

Interesse in alle 4 de inpiratieontbijten? Dan is het abonnementsformule iets voor jou!

Profiteer van het voordeeltarief via ons jaarabonnement. Maak dankzij deze formule gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar een aanzienlijk deel op je deelnameprijs. Deelnemen kan per bedrijf, zodat je in de mogelijkheid bent zelf de expert ter zake per inspiratieontbijt af te vaardigen. Inschrijven voor het jaarabonnement kan tot en met 16 maart 2020.

> Meer info

Partners

Ethias

Contactpersoon

Valerie Vanherle

Projectmedewerker talent

Adres

Huis van de Limburgse Ondernemer
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 75,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 95,00 excl. btw

> ontdek hier het jaarprogramma

barco

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk (per e-mail) gebeuren. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo