Skip to main content
Map

Inspiratiemissie VS

Als marketingprofessional moet je op de hoogte blijven van alle trends. Vaak starten deze niet in Europa, maar in Amerika. Dankzij deze inspiratiemissie naar New York kom je in contact met bedrijven waar die nieuwe ideeën echt ontstaan. Eindig het jaar met een frisse blik op je business en begin 2024 dankzij de verworven inzichten met een geweldige knal. 

Ben jij een gedreven marketingondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om je bedrijf te laten groeien?

Wil je de nieuwste trends in de bruisende wereld van marketing verkennen en je netwerk uitbreiden met gelijkgestemde professionals?

Dan is onze exclusieve missie Ad-Vantage naar New York City dé kans die je niet mag missen!

 

Programma

Wat kan je verwachten?

Inspirerende Seminars en Workshops: Tijdens je verblijf in NYC word je ondergedompeld in boeiende seminars en workshops die worden gegeven door marketingexperts en thought leaders. Leer over opkomende digitale marketingtrends, contentstrategieën, datagestuurde besluitvorming en meer. Neem de nieuwste inzichten mee naar huis en geef je bedrijf een concurrentievoordeel.

Bedrijfsbezoeken: We organiseren exclusieve bezoeken aan enkele van de meest innovatieve bedrijven in NYC. Ontmoet de mensen achter succesvolle campagnes en ontdek hoe zij marketingbenaderingen aanpassen aan een snel veranderende markt. Dit is een unieke kans om te leren van de besten in de branche.

Netwerkmogelijkheden: Bouw waardevolle relaties op met mede-ondernemers, marketeers en industrie-experts tijdens speciale netwerkevenementen. Of het nu tijdens een informele cocktailparty is op een rooftop bar, of tijdens een gereserveerde netwerkbrunch, je hebt de gelegenheid om contacten te leggen die je carrière kunnen bevorderen.

Cultuur en Verkenning: Naast zakelijke activiteiten biedt NYC een ongeëvenaarde culturele ervaring. Verken iconische bezienswaardigheden zoals Times Square, Central Park en het Vrijheidsbeeld. Een keer gaan schaatsen op aan de voet Rockefeller Center om in de kerstsfeer te komen? Check!

Wil je bepaalde bedrijven heel graag bezoeken? Geef die dan door aan de organisatie.

Waarom moet je deelnemen?

Professionele groei: Deze reis zal je horizon verbreden en je toegang geven tot cutting-edge marketingstrategieën die je bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet collega-ondernemers en experts, en leg contacten die waardevol kunnen zijn voor je carrière op lange termijn.

Inspiratie: De bruisende sfeer van NYC zal je inspireren en nieuwe ideeën genereren die je direct kunt toepassen in je marketinginspanningen.

Exclusiviteit: Deze reis is speciaal ontworpen voor marketingprofessionals, wat betekent dat je de kans krijgt om diepgaande discussies te voeren en ervaringen te delen met gelijkgestemde individuen.

Waarom NYC?

New York City, de stad die nooit slaapt, is een ware hotspot voor de marketingindustrie. Als mondiale hub voor innovatie en creativiteit biedt NYC ongeëvenaarde mogelijkheden om de nieuwste ontwikkelingen in marketing te ontdekken. Van spraakmakende reclamebureaus tot toonaangevende technologiebedrijven, NYC is de plek waar trends worden geboren die uiteindelijk altijd overwaaien naar Europa. Daarom moet je die trends voorzijn en nu al ontdekken.

Interesse?

Mis deze kans niet om de toekomst van marketing te verkennen in een van 's werelds meest opwindende steden. Verzeker je nu van je plek op onze exclusieve business reis missie naar NYC en neem de leiding in het vormgeven van de marketingwereld van morgen. Samen zullen we de grenzen van de mogelijkheden verleggen en onze bedrijven naar nieuwe hoogten brengen.

Let op: Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang om je aan te melden. We verwelkomen je graag in de bruisende straten van New York City!

Contactpersoon

Arno Stulens

Adviseur Internationaal Ondernemen

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus