Skip to main content
Discover Golf

Inspiratiedag @ Winge Golf & Country Club

Golfen en netwerken: de perfecte combinatie

Op zoek naar kansen en inspiratie? Bij voorkeur in een ontspannen en sportieve sfeer? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Op dinsdag 17 september kun je deelnemen aan de inspiratiedag van Voka Vlaams-Brabant en Winge Golf & Country Club.

 

Kom die dag kennismaken met golf en ontdek hoe de uiterst voordelige instapformule Voka Discover Golf jou in een mum van tijd kan klaarstomen voor de golf course. Deze initiatie is geheel vrijblijvend. Er is geen verplichting tot verdere instap in het pakket.

 

Winge Golf & Country Club beschikt over unieke troeven om beginners kennis te laten maken met golf: een prachtige baan met 18 holes, enkele oefenholes, startersbegeleiding en een gestructureerd programma om je zo snel mogelijk plezier te laten beleven aan deze heerlijke sport.

 

Golf zou golf niet zijn als er geen tijd was voor netwerking. Na de golfinitiatie en een korte presentatie over de Voka Discover Golf-formule staat een partijtje netwerking op het programma.

Programma

16.30 tot 17.00 uur: Ontvangst

17.00 tot 19.30 uur: Golfinitiatie

19.30 tot 20.00 uur: Korte presentatie: Voka Discover Golf

20.00 tot 20.30 uur: Netwerking

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint Joris Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis

Niet-leden: €75

(excl. BTW)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad