Skip to main content
Welt
  • On- en offline

Inschrijvingspagina Welt

ESF

Welt

 

Schrijf je hier in voor het Welt-traject van Voka Vlaams-Brabant

Welt is gericht op hr-verantwoordelijken – of bedrijfsleiders van (kleinere) bedrijven die niet over een apart hr-departement beschikken – uit elke sector die een duurzaam hr-beleid willen uitbouwen. Deelname aan Welt is gratis.

  • Een inschrijving is een engagement voor de 4 lerende netwerksessies, de hr-scan en het actieplan. Meer info over deze onderdelen vind hier.
  • Vanaf het moment van inschrijving gaat het traject eerst van start met een hr-scan en het uitwerken van een actieplan. Pas in een volgende fase neem je deel aan de lerende netwerksessies. 
  • Voor het lerend netwerk werken we in 4 groepen. Het lerend netwerk start op in 2 golven: groep 1 en groep 2 starten op vanaf 3 mei 2021, groep 3 en groep 4 vanaf 4 oktober 2021. In het inschrijvingsformulier kan je de gewenste opstartdatum selecteren.
  • Aanvullend bij het lerend netwerk kan je de rest van het Welt-jaar zelf modulair vormgeven. Op basis van de noden van de deelnemers wordt een pick-and-choose-aanbod samengesteld.
  • Het volledige traject is gratis

Inschrijven

Contactpersonen

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt - Coördinator WELT

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad