Skip to main content
Novum

Innovatienetwerk NOVUM | ontbijtsessie

Novum

Een nieuw bedrijf oprichten, een museum omtoveren tot een publiekstrekker, een innovatief sociaal project opstarten, een herwaardering van openbare ruimte voorstellen… In onze streek zijn er heel wat mensen aan de slag met de blik op (over)morgen. Het innovatienetwerk NOVUM geeft vernieuwers uit de regio een platform om hun projecten beter bekend te maken. 

NovumDrie keer per jaar brengen we inspirerende vernieuwers samen uit de bedrijfswereld, het beleid, het onderwijs, de gezondheidszorg en de culturele sector met focus op de regio Ieper, Poperinge, Wervik, Heuvelland, Mesen, Zonnebeke, Langemark-Poelkapelle en Vleteren.

Inschrijven voor deze ontbijtsessie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Marijke Bouciqué.


Innovatienetwerk NOVUM is een initiatief van Elfi Ameel, Marijke Bouciqué, Stijn Debaillie, Patrick Deferme, Jonas Plouvier, Pieter Roets, Pieter Stichelbout, Hilde Vandaele, Jean-Luc Vanhove en Ilse Vieren, gestuwd door Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk.

Adres

Hotel Albion
Sint-Jacobsstraat 28
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

25 euro p.p. (excl. btw)

Hiervoor krijgt u een lekker ontbijt, een dosis inspiratie en gedrevenheid én ontmoet u een select netwerk. 

Inschrijven mogelijk tot maandag 18 maart 2019. Na inschrijving ontvangt u een betaaluitnodiging. De inschrijving is pas definitief na het voldoen van de factuur. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx