Skip to main content

Infosessie werken Merksemsebaan (N120) in Wijnegem

Vanaf juni 2020 voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) een belangrijke herinrichting van de Merksemsebaan (N120) en de Deurnesteenweg verkeerswerkenin Wijnegem uit. Deze ingreep maakt de weginfrastructuur klaar voor de komst van de nieuwe Hoogmolenbrug.  De Deurnesteenweg wordt 200 m verplaatst in de richting van Deurne om een nieuw kruispunt met de Merksemsebaan te vormen. Hierop sluit later de nieuwe Hoogmolenbrug aan.

Ter voorbereiding van deze werken verplaatsen de nutsmaatschappijen vanaf begin februari 2020 hun kabels en leidingen. Het einde van de werken is voorzien tegen september 2021.  De werken zullen een belangrijke impact hebben op de bereikbaarheid van de lokale ondernemingen.

Om u de kans te geven u voor te bereiden op deze werken, organiseert AWV samen met Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland op dinsdagavond 17 december 2019 een infosessie voor ondernemers. Deelnemen is gratis, inschrijven is noodzakelijk. Omwille van organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt tot max. 2 personen per onderneming.

Programma

18.00 uur
Onthaal

18.15 uur
Toelichting werkzaamheden door Agentschap Wegen en Verkeer en de Vlaamse Waterweg

Mogelijkheid tot het stellen van vragen

19.15 uur
Bezoek infostands met een hapje en een drankje

20.00 uur
Voorziene einde

 

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met AWV

Logo AWV

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Adres

Desco
Bijkhoevelaan 2
2110 Wijnegem

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht.

Max. 2 personen per bedrijf

Voorwaarden

De organisatie biedt u deze sessie gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Zo worden er geen onnodige kosten gemaakt.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans