Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Infosessie Welt 2021: Investeren in levenslang leren, hoe pak je het aan?

Infosessie Welt 2021: Investeren in levenslang leren, hoe pak je het aan?

  • Online

Door de toenemende digitalisering is er nood aan nieuwe en andere vaardigheden, maar technologische vooruitgang maakt ook dat er steeds meer jobs zullen verdwijnen of inhoudelijk zullen veranderen. Koepelorganisaties, werkgevers en overheden pleiten daarom voor 'levenslang leren'. Kom er alles over te weten en laat je inspireren tijdens deze online infosessie i.s.m. Randstad!

Levenslang leren: iedereen heeft er de mond van vol, maar het is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Deze sessie biedt een heldere visie op levenslang leren, reikt je handvaten aan over hoe je levenslang leren best aanpakt bij je eigen medewerkers, en geeft je tips om zelf een ‘levenslange leerder’ te worden. 

Daarnaast ontdek je hoe levenslang leren concreet wordt toegepast bij Randstad, zowel voor de eigen medewerkers als voor kandidaten.

Sprekers

VivianRoksVivian Roks
Innovation lead
Randstad


 

Christian DuparcqChristian Duparcq
Advisor training for talents
Randstad

 

Ken je Welt nog niet?

Met een gratis Welt-traject (Wendbare Loopbanen voor elk Talent) ga je via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling aan de slag om optimale, duurzame loopbanen te creëren en te faciliteren binnen jouw onderneming! Deze infosessie is een uitgelezen kans om Welt te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

 welt randstad
 

 Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

Contactpersoon

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus