Skip to main content
Map

Infosessie Welt 2021: Inclusief hr-beleid vanuit de praktijk

  • Online

ESF   welt

Tijdens deze Welt-infosessie getuigen G4S en Meat&More hoe ze inzetten op een duurzaam loopbaanbeleid en werkbaar werk. Wil jij ook aan de slag met inclusief ondernemen? Beide bedrijven geven je tips om (nog) verder te groeien tot een wendbare, toegankelijke en werkbare organisatie. Schrijf je in en ontdek hoe G4S en Meat&More groeiden tot een wendbare en toegankelijke organisatie!

In 2020 werd beveiligingsfirma G4S ambassadeur 'Inclusieve Onderneming’. G4S startte o.a. een innovatief programma waarbij mensen met een autismespectrumstoornis worden opgeleid tot volledig erkende bewakingsagent met screeningkwalificaties.

Bij Meat&More zitten de medewerkers zelf aan het stuur van hun eigen ontwikkeling. Doordacht leiderschap met coaching zorgt voor ontplooiing van competenties bij de uitvoering van de job. Die resolute keuze voor een doorgedreven talentaanpak bleef niet onopgemerkt: in 2016 wonnen ze de Talent Mobility Award voor de inzet op wendbaarheid van talent. In 2019 volgde een nieuwe nominatie.

De voornaamste les is dat inzetten op talent voor een sneeuwbaleffect zorgt. De betrokkenheid en talenten van onze mensen komen meer naar boven met als resultaat meer gelukkige medewerkers. Een doel dat we blijven nastreven!

Mieke Ally, Meat & More, verantwoordelijke Mens & Organisatie

Bert Boone van De Werkplekarchitecten en Sterpunt Inclusief Ondernemen verzorgt de inleiding met een krachtige visie op inclusief ondernemen.

Talent: If you don’t use it, you’ll lose it

Bert Boone, dagelijks bestuurder De Werkplekarchitecten en Sterpunt Inclusief Ondernemen

Sprekers

Bert BooneBert Boone
Dagelijks bestuurder
De Werkplekarchitecten, Sterpunt Inclusief Ondernemen

 

Mieke AllyMieke Ally
Verantwoordelijke Mens & Organisatie
Meat&More

 

Sofie EyckermanSofie Eyckerman
Quality & Training manager Aviation
G4S

Ken je Welt nog niet?

Deze infosessie is een uitgelezen kans om onze werking te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

   welt

Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

Contactpersonen

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus