Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Infosessie Welt 2021: Hoe ziet het nieuwe werken na corona eruit?

Infosessie Welt 2021: Hoe ziet het nieuwe werken na corona eruit?

  • Online

‘Het nieuwe werken’, je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. De term slaat op het flexibiliseren van het werk in tijd en plaats, met een kantoorinrichting die daarop is afgestemd. Nu het leven na corona stilaan in zicht komt, lijkt dat ‘nieuwe werken’ steeds meer realiteit te worden. Maar hoe zal onze nieuwe manier van werken er dan precies gaan uitzien? Welke lessen trekken we uit de coronacrisis? Is de toekomst van werk hybride? Je ontdekt het tijdens deze online infosessie i.s.m. SD Worx!

Sprekers

Dorien VanderputtenDorien Vanderputten
Hr-consultant
SD Worx

 


Kim Van HoutvenKim Van Houtven
Senior hr-consultant
SD Worx

 

Ken je Welt nog niet?

Met een gratis Welt-traject (Wendbare Loopbanen voor elk Talent) ga je via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling aan de slag om optimale, duurzame loopbanen te creëren en te faciliteren binnen jouw onderneming! Deze infosessie is een uitgelezen kans om Welt te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

logo's
 

 Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

Contactpersoon

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus