Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Infosessie Welt 2021: Hoe bouwt Proximus aan een duurzaam hr-beleid?

Infosessie Welt 2021: Hoe bouwt Proximus aan een duurzaam hr-beleid?

  • Online

Hoe kan je een toekomstgericht en duurzaam hr-beleid vormgeven? Welke aspecten zijn daarin belangrijk, en hoe pak je dit aan in een hybride werkomgeving? En hoe neem je thema’s als hr-visie en -strategie, leidinggeven, werkbaarheid, diversiteit en inclusie op in zo’n duurzaam hr-beleid? Tijdens deze infosessie doet Jan Van Acoleyen de aanpak van Proximus uit de doeken. 

Als leverancier van digitale diensten en communicatieoplossingen biedt Proximus zijn klanten tal van digitale mogelijkheden om beter te kunnen leven en slimmer te kunnen werken. Dat waarmaken is een veranderingstraject, een continue transformatie. Proximus’ manier van werken, cultuur, medewerkers en hun talenten spelen hierin een cruciale rol. Daar zet Proximus dan ook ten volle op in met haar ‘Inspire 2022’-strategie.

Het bedrijf wilt een cultuur creëren waarin zijn medewerkers zich kunnen ontwikkelen, het verschil kunnen maken, kunnen bijdragen tot de resultaten en zich ontpoppen tot ambassadeurs. Dat doet Proximus door een uitdagende, inspirerende, inclusieve en veilige werkomgeving te creëren. Medewerkers krijgen er de kans om zich voortdurend bij te scholen en te ontwikkelen, zodat ze over de juiste vaardigheden beschikken om deel uit te maken van de nieuwe manier van werken en de digitale transformatie van het bedrijf. 

Wil je meer weten over het hr-beleid van Proximus? Tijdens deze infosessie doet Jan Van Acoleyen de aanpak van het bedrijf uit de doeken!

Spreker

Jan Van AcoleyenJan Van Acoleyen is Chief Human Resources Officer bij Proximus. De stap naar Proximus zette hij in 2016, na een lange loopbaan met diverse internationale hr-managementverantwoordelijkheden bij vooral hightechbedrijven zoals Alcatel, Agfa-Gevaert en Barco. Als hr-leider bouwde hij vooral ervaring op inzake de transformatie van bedrijfscultuur en organisatie.

Ken je Welt nog niet?

Met een gratis Welt-traject (Wendbare Loopbanen voor elk Talent) ga je via analyse, expertise en ervaringsuitwisseling aan de slag om optimale, duurzame loopbanen te creëren en te faciliteren binnen jouw onderneming! Deze infosessie is een uitgelezen kans om Welt te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

  welt proximus
 

 Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

Contactpersoon

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus