Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Infosessie Welt 2021: Gelukkige medewerkers, hoe begin je eraan?

Infosessie Welt 2021: Gelukkige medewerkers, hoe begin je eraan?

  • Online

  ESF   welt 

Onderzoek heeft al meermaals aangetoond dat gelukkige medewerkers beter presteren. Als werkgever heb je er dus alle belang bij om je personeel tevreden te houden. Maar hoe doe je dat? En welke factoren spelen een rol? Dat gaan we tijdens deze Welt-infosessie op 25 mei na aan de hand van een bedrijfscase van EASI.

EASI is een IT-bedrijf dat zich focust op cloud-, security- en businesssoftware. Vorig jaar vierde het bedrijf haar 20ste verjaardag met heel wat belangrijke mijlpalen. Zo ging het niet alleen aan de haal met de 'HR Pioneer Award', maar werd het ook verkozen tot 'Entreprise De L'Année' én sleepte het voor het vijfde jaar op rij de award in de wacht voor 'Best Workplace' in de categorie minder dan 500 werknemers.

Het succesvolle participatieve businessmodel van EASI is gebouwd op een verrassend personeelsbeleid. Tijdens deze infosessie gaat CEO Thomas Van Eeckhout dieper in op de fundamentele waarden en behoeften die leiden tot gelukkige werknemers, en licht hij toe hoe ze bijdragen aan het succes van een onderneming.

We verloten 20 exemplaren van het boek 'Ze verklaarden me gek: Liefhebben, Delen, Ondernemen' van Salvatore Curaba (CEO van EASI) onder de deelnemers.

Spreker

Thomas Van Eeckhout webThomas Van Eeckhout
CEO van EASI

Ken je Welt nog niet?

Deze infosessie is een uitgelezen kans om onze werking te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

  welt

Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

Contactpersonen

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus