Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Infosessie Welt 2021: Employer branding, een werkgeversbelofte die werkt

Infosessie Welt 2021: Employer branding, een werkgeversbelofte die werkt

  • Online

  ESF   welt 

Al gehoord van ‘employer branding’? De term – letterlijk vertaald ‘werkgeversmerk’ – slaat op het verkrijgen en behouden van een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie als werkgever in de mindset van potentiële én huidige werknemers met als doel het juiste personeel aan te trekken en te behouden. Een goed onderhouden werkgeversimago dient als buffer en biedt je als onderneming een competitief voordeel op de arbeidsmarkt. In goede én slechte tijden. Tijdens deze Welt-Infosessie op 1 juni ontdek je er alles over!

Dankzij een sterk werkgeversmerk trekken bedrijven niet alleen gemakkelijker mensen aan, ze behouden ze ook langer. Bovendien heeft een sterke employer brand een positieve invloed op de betrokkenheid van de werknemers. Een werkgeversmerk ontwikkelen is echter een werk van lange adem; een goede naam en faam opbouwen kost jaren. Dat weten ze bij Randstad maar al te goed. De HR-dienstverlener voert al 21 jaar op rij een onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van de employer brands van de grootste Belgische bedrijven. Tijdens deze sessie licht Olivier Lefèvre, Employer Brand Inspirator bij Randstad RiseSmart, de resultaten voor 2021 graag toe.

Spreker

olivier lefevreOlivier Lefèvre
Employer Brand Inspirator
Randstad Risesmart

Ken je Welt nog niet?

Deze infosessie is een uitgelezen kans om onze werking te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

   logos
 Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

Contactpersonen

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus