Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Infosessie Welt 2021: Afscheid nemen van medewerkers: geen ‘vaarwel’, maar ‘tot ziens’

Infosessie Welt 2021: Afscheid nemen van medewerkers: geen ‘vaarwel’, maar ‘tot ziens’

  • Online

Tegenwoordig zijn veel bedrijven genoodzaakt mensen onverwachts te laten gaan. Dat het vaak om medewerkers gaat waar men eigenlijk zeer tevreden over is, maakt die ontslagen extra moeilijk. Dat geldt zeker voor werkgevers die al jaren zwaar inzetten op retentie en werknemerstevredenheid. Hoe voer je een waardevol ontslaggesprek met iemand die je liever aan boord had willen houden? Hoe neem je afscheid? En hoe communiceer je het nieuws aan de collega’s die achterblijven, zonder te moeten raken aan hun vertrouwen en motivatie - en dit in een situatie waarin hun connectie met het bedrijf en het team niet meer is als tevoren? Je komt het allemaal te weten tijdens een webinar op vrijdag 4 juni, in samenwerking met Randstad RiseSmart. 

Tijdens deze sessie geeft Brigitte Ballings van Randstad RiseSmart je tips en advies om ontslaggesprekken in de context van vandaag aan te pakken, en dit op een manier die een constructieve impact heeft op de medewerkers die blijven en op de talenten die je in de toekomst wenst aan te werven.

Spreker

Brigitte BallingsBrigitte Ballings is Professional Certified Coach (International Coach Federation) en gecertificeerd Stress & Burnout coach. Als coach combineert ze haar expertise en jarenlange ervaring met haar luistervermogen, empathie en gevoel voor humor.

Ken je Welt nog niet?

Deze infosessie is een uitgelezen kans om onze werking te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

    logos
 



Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

Contactpersonen

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus