Skip to main content
Voka Techtrip 2022: reünie en infosessie

Voka Techtrip 2022: reünie en infosessie

Na een jaar uitstel staat de Voka Techtrip 2022 in de steigers. We keren terug naar de allereerste bestemming: Silicon Valley. Nog steeds het ecosysteem van techbedrijven bij uitstek. Maak kennis met het programma tijdens onze infosessie.

Klaar om je een week lang onder te dompelen in een boeiende techscene? Om 30 start- en scale-ups, tech giants en onderzoekers te ontmoeten rond thema’s zoals AI, robotics, medtech, NLP, fintech en VR? Om medeondernemers en -reizigers te leren kennen en er later eventueel mee samen te werken? Ga dan met ons mee op de Voka Techtrip 2022.

Een kleine preview van het programma

Onze Voka Techtrip heeft als bestemming Silicon Valley en Austin (ook wel The Silicon Hills genoemd), het nieuwe epicentrum van techbedrijven in de Verenigde Staten. De reis gaat door van 13 tot 21 februari 2022.

Infosessie en reünie: praktisch

Je bent van harte welkom op onze infosessie op 26 augustus 2021 vanaf 19 uur in de Voka Box in Gent.

Intussen zijn de vaste deelnemers van vorige edities ook een hechte community geworden. Na onze gezamenlijke Covid-detentie hunkeren we allemaal naar een informele babbel met een glas en een hapje erbij. Het wordt dus deels ook een reünie.

Contactpersoon

Stefan Derluyn

Directeur regio Haven - Manager Internationaal Ondernemen en Exportdocumenten - Chief Digital Officer

Adres

Voka Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat