Skip to main content
Infosessie techtrip 2021
  • Online

Infosessie Techtrip 2021

Sinds 2016 neemt Voka Oost-Vlaanderen jaarlijks een gedreven groep ondernemers en onderzoekers uit onze provincie mee op inspiratiereis naar een andere uithoek van de wereld die gekend staat om zijn hoogtechnologisch en digitaal ecosysteem.

In 2021 trekken we van 31 januari tot 6 februari richting Stockholm - Kopenhagen - Hamburg. Op 7 oktober gidsen we je graag doorheen het veelbelovende programma, en kan je al kennismaken met de andere deelnemers.

De bestemming

Tijdens de techtrip laten de deelnemers zich een week lang onderdompelen in de techscene van een innovatieve streek of land, doen ze inspiratie op tijdens de wervelwind van bedrijfsbezoeken aan techondernemingen, startups, acceleratoren en research instituten en leggen ze volop contacten met topfunctionarissen, business leaders én elkaar. Doel van deze intense techtrip? Terug huiswaarts keren om met de opgedane inzichten, business opportuniteiten en een sterker netwerk aan de slag te gaan in hun eigen onderneming.

Meer informatie over de Techtrip

De intro

Op woensdagavond 7 oktober zijn alle geïnteresseerden welkom in de Voka Box. We nemen je mee langs het boeiende programma in Stockholm, Kopenhagen en Hamburg, geven een inkijkje in de bedrijven die we gaan bezoeken, tonen in welke sterrenhotels we 's avonds onze vermoeide benen te ruste leggen, en welke toeristische trekpleisters je op de gevoelige plaat zal kunnen vastleggen. En onder het genot van een stevige Scandinavische hap maak je kennis met je medereizigers, en kunnen alvast banden gesmeed worden.

Info en inschrijven

Inschrijven kan via de link op deze pagina. Toch nog vragen? Contacteer Elisabeth Minnaert via mail of bel 09 266 15 60. Zij helpt je graag verder.

Partners

Contactpersoon

Elisabeth Minnaert

Groeitrajecten - Internationaal Ondernemen

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

De infoavond is gratis voor geïnteresseerde deelnemers aan de techtrip naar Noord-Europa

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat