Skip to main content
Supply chain, strategic sourcing

Infosessie strategic sourcing

Verzeker uw bevoorrading met een coronaproof strategie

Covid-19 heeft gezorgd voor een disruptie op het vlak van leveren van goederen en diensten. U zoekt nog naar dé oplossing om uw bevoorrading voortdurend gewaarborgd te zien? Of u hoopt uw marktpositie nog te verstevigen, door nieuwe afspraken met uw leveranciers te maken? Doe dan volop ideeën op tijdens deze infosessie strategic sourcing.
 

Met Ann Dhondt krijgt u uit eerste hand kennis en ervaringen aangereikt van een doorwinterde experte in het voeren van een strategisch aankoopbeleid. Van innovaties over tips tot optimalisatie tot de transparantie van uw supply chain: het komt allemaal aan bod. Dit moet u helpen wapenen tegen de negatieve effecten van de pandemie.

 

DOELGROEP
Sourcing- & purchasemanagers, aankoopverantwoordelijken, procurementmanagers, bedrijfsleiders en businessstrategen van internationaal actieve bedrijven.


SPREKER
Ann Dhondt, global category manager en senior procurement advisor bij Barry Callebaut, Axa Insurance, Mazda Motor, Ahold/Delhaize en Colruyt. Voka strategic sourcing coach.

 

Met steun van de Provincie Antwerpen

Provincie Antwerpen

Adres

Voka Kamer van Koophandel - Antwerpen-Waasland
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Mocht u na eerdere aanmelding toch niet kunnen deelnemen, gelieve ons hiervan ten laatste de dag voordien op de hoogte te brengen via sophie.beyers@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Activiteiten waarvoor een fysieke samenkomst is voorzien gaan in die vorm door als het kan, met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans