Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Infosessie Real Leaders 21/10/2024

  • Online

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door jouw volle potentieel te benutten.

Het traject Real Leaders is er enkel en alleen voor hen die de moed hebben om in de spiegel te kijken; die durven bezinnen en verandering in hun leven willen toelaten. 

Neem jij genoegen met een middelmatig leven of een middelmatig leiderschap?

Of kies je eerder voor een inspirerende rol waarbij jij voor jouw werknemers een omgeving wil creëren die gebaseerd is op waarden die de wereld mooier maken?!

 

Met Real Leaders werk je aan jezelf als persoon maar ook aan je leiderschapscapaciteiten.

 

Tijdens de eerste module duiken we in de persoonlijke geschiedenis van elke deelnemer om hem of haar te bevrijden van zijn of haar verleden en zijn of haar eigen unieke stijl van leiderschap te vinden. Onbewust word je tegengehouden door  patronen en gewoonten die je verhinderen je potentieel te vervullen, als mens en als leider. Deze patronen vloeien voort uit zowel je individuele en je sociale geschiedenis. We gaan samen op zoek naar wie je echt bent en wat jouw (bedrijfs)doelen zijn

In de tweede module onderzoeken we hoe je in groepen functioneert.  Hoe fungeer je zelf in verschillende groepen, welke rollen neem je aan en welk effect heb jij als individu op andere groepsleden? We onderzoeken je impact in groepen, we onderzoeken hoe je groepen kunt leiden op een authentieke, moedige en sensitieve manier. Didactisch gezien leer je ook  over de wetenschap achter groeps- en teamontwikkeling - met onmiddellijke toepassing in de teams die je leidt. Je leert feedback geven en ontvangen, hoe je je team mogelijk tegenhoudt en hoe je het beste in een team naar boven kunt halen.

De opgedane zelfkennis uit module 1 & 2 vormen de basis om echt verandering door te voeren. Deze laatste dag brengt het traject tot een climax. Tijdens deze module kies je een specifiek veranderingsproject in jouw eigen onderneming. Hierbij maak je gebruik van de opgedane kennis bij jezelf en van de reisgenoten om de verandering te implementeren in jouw bedrijfsstrategie. De betekenis van de leerreis door Real Leaders en de volgende stappen voor de toekomst leg je vast. Je verhaal wordt bijgewoond door mensen buiten de groep. 

Tussen de modules door zijn er duidelijke, actiegerichte huiswerkinstructies, zodat je al gaande weg optimalisaties in jouw eigen team kunt implementeren.

Wil je hier graag meer info over?

Kom dan op 21 oktober 2024 naar onze gratis online infosessie

Word jij een Real Leader?

Ben je al overtuigd van het traject Real Leaders en wil je graag deelnemen?

Klik dan hier

Hulp nodig of meer informatie over uw inschrijving? Contacteer:

Laura Van Wijmeersch

Manager kameracademie en themanetwerken

Full bio of Laura Van Wijmeersch

Hannah Baveco

Coördinator Kameracademie

Full bio of Hannah Baveco

Bea Vanmeert

Projectmedewerker Kameracademie

Full bio of Bea Vanmeert

Wanneer

Prijs

Gratis deelname.
Inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Wanneer

Prijs

Gratis deelname.
Inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.