Skip to main content
Infosessie Plato XL (met workshop) bij Velleman

Infosessie Plato XL (met workshop) bij Velleman

Bent u zaakvoerder van een kmo met meer dan 100 werknemers en wilt u reflecteren over actuele strategische topics via echte businesscases met gelijkgestemden?

Plato XL

Op 18 september starten wij een Plato-traject op (10 sessies) voor kmo-zaakvoerders met minstens 100 personeelsleden. In dit Plato-traject krijgt u de kans om te reflecteren over actuele strategische topics. Het bespreken van eigen businesscases en het delen van kennis en ervaringen uit de praktijk staan voorop.

Geïnteresseerd in een deelname maar eerst geïnspireerd geraken?

Velleman
Velleman


Wij organiseren een infosessie over het traject op dinsdag 7 mei bij groothandelaar en ontwikkelaar in elektronica Velleman

U krijgt van ons alle info over dit Plato-traject. Voor extra vragen kan u terecht bij de Plato-peters en maakt u kennis met kmo-zaakvoerders die reeds ingeschreven zijn. Daarnaast is er een workshop met Deloitte over 'de groei van je bedrijf de baas blijven'. Afronden doen we met een kort bedrijfsbezoek.

Deelname aan deze infosessie is gratis. Wel op voorhand inschrijven. De beschikbare plaatsen zijn beperkt. 

 

 

 

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Philip Bogaert of bel 0478 36 36 87.

Adres

Velleman
Legen Heirweg 33
9890 Gavere

Wanneer

Prijs

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media