Skip to main content
Infosessie: Match made in heaven met buitenlands talent
  • Online

Infosessie: Match made in heaven met buitenlands talent

Heeft u vacatures waar geen competente kandidaat voor gevonden wordt? Zoekt u ondanks corona nog steeds young potentials? Staat u open voor diversiteit? Omarmt u innovatie in uw onderneming? Krijgt u graag potentiële kandidaten op een presenteerblaadje? Dan is het Match-project misschien wel iets voor u!

MatchMet het Match-project willen we ondernemingen in contact brengen met het onbekende. Het project zoekt namelijk specifiek op vraag en volgens de nood van de onderneming naar de juiste, relevante profielen in Nigeria en Senegal, en biedt op vrijblijvende basis en kosteloos een overzicht aan van jonge, hoogopgeleide kandidaten met de juiste competenties. Beide landen hebben een pak young potentials die hun skills en talent niet in eigen land kunnen ontplooien. Wij zoeken naar de perfecte match voor uw vacature!

Buiten de eigen landsgrenzen kijken, het vraagt een mindshift. Onbekend is onbemind. Net daarom zorgen we vanuit het project voor een volledige begeleiding, ondersteuning en ontzorging.

Belangrijk: Buitenlands talent zal binnen een aantal jaar een noodzaak zijn om vacatures in te vullen. U begint er dus best op tijd aan.

Op vrijdag 4 december organiseren we een infosessie omtrent het MATCH-project. Deze sessie is gericht op alle ondernemingen die te kampen hebben met (structurele) tekorten op de arbeidsmarkt en hun horizon durven verbreden. In Senegal en Nigeria is er heel wat economisch, handels- en aanwervingspotentieel. Daarbij laten we verschillende experts aan het woord. 

Programma

  • 9.00 uur: Belang van economische migratie (Davy Maes, Voka West-Vlaanderen)
  • 9.05 uur: Aantrekken van buitenlands talent via het Match-project (Rob De Lobel, IOM)
  • 9.20 uur: Welk potentieel en welke opportuniteiten biedt Nigeria? (Thessa Bagu, Naijalink)
  • 9.40 uur: Q & A
  • 10.00 uur: Voorzien einde

Inschrijven kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Davy Maes.

Voka WVL     Voka OVL     IOM     EU

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group